Луиза Григорова и Wosh MC пак се залюбиха

Луиза и УошЛуиза Григорова се похвали наскоро, че има човек до себе си, в когото е влюбена серизоно. Тя обаче не  разкри кой е любимият й и обясни, че ревниво пази личния си живот.

Според горещата клюка звездата от филма „Дървото на живота” се е върнала отново в обятията на рапъра Wosh MC, с когото имаха дълга връзка преди да се разделят. Синът на актьора Иван Иванов  призна по време на участието си във „ВИП брадър“ за връзката си с красавицата и обясни, че макар и да са се разделили, чувствата им не били съвсем изстинали и си оставили вратичка един къв друг.

От своя страна Григорова пък обясни, че е обвързана и то от доста време и няма  намерение да напуска страната и да си търси късмета в чужбина, както се твърдеше из медиите. Луиза обаче не иска да коментира личния си живот и да не издава кой е човекът до нея, за да не стане като  връзката й с Явор Бахаров. Тогава публичността беше толкова голяма, че двамата не можеха да излязат и да изпият едно кафе, без да ги налазят папараци. А след всяко ходене в клуб, излизаха купища снимки и пикантни подробности как са прекарали и какво са правили.

Личният живот не е за обща употреба, той си е само мой, категорична е сега Григорова.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *