Златка Димитрова Роди Момченце! И го Кръсти… Виж Тук:

Златка и МироЗлатка Димитрова най-после роди!

След секцио в известна софийска клиника тя побърза да се похвали във Фейсбук.

“ Днес точно в 8:45 на бял свят се появи нашият толкова желан  син – Миро Недев. Гушнах го и веднага усетих как ме залива любов към малкото човече и как моят живот се е преобърнал“, написа плеймейтката.

Сега на първо място в сърцето ми ще е това мъниче, което тепърва ще расте и ще има нужда от голямата ми любов и закрила. Сега съм майка и това е най-високата титла, която съм получавала, както и най-голямата награда.

Припомняме, че преди две години Златка изгуби първото си дете, което се роди мъртво. Тогава тя изпадна в депресия  и дълго време страда.

Все пък любимият й остана до нея да я утешава, а след това те си направиха ново дете.

Любовникът на Златка, Мирослав е с нея от повече от три години, но така и не се разведе със съпругата си. От нея той има голям син.

Никак не е щастлива от новината и майката на бизнесмена, която уважава истинската си снаха и не желаеше вечно разголващата се плеймейтка с лоша слава да бъде майка на втория й внук! Но това вече е факт!

Дали двете ще останат в ледени отношения или сърцето на бабата ще трепне пред новороденото беззащитно човече, тепърва ще видим.  

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *