Джина Стоева с ВЗРИВЯВАЩА НОВИНА! Вижте Какво Предстои да й се Случи:

Джина СтоеваИзвестната фолк певица Джина Стоева направи неочаквано признание в ефира на BTV.

Бременна съм, шокира всички тя, понеже за първи път обявява радостната вест пред публиката.

Певицата и  нейния приятел, работили упорито почти две години, за да станат родители.

Много се радваме на това щастливо събитие, казва Джина с топлия си, мелодичен глас. Годинките си вървят и се притеснявах много, че мечтата ми да стана майка може и да не се сбъдне.

Лекарите вече са прогнозирали и полът на бебето. Според тях, детето ще бъде момиченце, което много радва фолкаджийката, защото имали спорове с приятеля си на тази тема.

Джина искала момиченце, а той – момченце, но така и не стигнали до някакво съгласие, докато детето наистина не се размърдало в корема на певицата.

Джина не е особено приказлива относно  своя любим, но това намира своето обяснение във факта, че артистичния кръг, в който се движи Стоева се слави с шумните си сватби, но и с още по- шумните си разводи, които са много често явление там. Емоционалните жени и мъже в гилдията променят мненията си по-бързо и от Бойко Борисов, и се случва така, че самите те невинаги могат да се ориентират кога чувствата им са истински и кога – породени просто от артистична поза или от съвсем естественото желание да си харесван.

Ето защо Джина и приятелят й засега не планират брак, но няма да се учудим скоро щастието да споходи баладичната певица и под формата на брачен ритуал.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *