Шок! Джина Стоева и Гонзо се награбиха в кола в центъра на София!

Джина

Шокиращ слух обиколи медиите тези дни.

Фолкпевицата Джина Стоева е засечена в колата на Гонзо, където двамата се били отдали на интимни лески, при това в центъра на София.

Абе, вие чувате ли се какво говорите, избухна фолкаджийката. Как ще правя се*с в кола, като има толкова други места? И то в центъра. Ами като са ме видели, защо не са ме снимали? Защо не се появяват някакви реални доказателства?

gonzo

Тя е категорична, че познава Гонзо само служебно и смята, че някой много й завижда, за да пусне такъв грозен слух. Съгласете се, отвратително е, грозно е, в същото време е плод на нечия болна фантазия. То човек трябва да не е с всичкия си, за да направи такава връзка.

И който го е измислил, също не е с всичкия си. Поне да ме беше вкарал в луксозен хотел, или вила в планината, повече щяха да му повярват. Пък и на мен щеше да ми се вдигне имиджа.

Джина смята, че някой страшно я мрази и иска да й направи мръсотия, пускайки този грозен слух.

Освен това този някой целял и да я раздели с приятеля й от завист!.

Първо жълтите медии ме наричаха „застаряваща фолкаджийка“, защото наближавам 40-те, сега пък ме изкарват някаква разпоретина, която си вдига полата в чуждите коли.

За мен това си и чиста завист.

Проблем има този, който пуска слуховете, не аз, категорична е фолкаджийката, която пък видно и от снимките й има доста палаво и фриволно поведение.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/45QQPT7QDlc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *