УНИКАЛНА СНИМКА НА БЛАТЕЧКИ с Малкия БОРИЛ постна Диляна Попова! Скарана ли е Двойката! + (СНИМКА) Виж Тук:

диляна-попова-141Диляна Попова крие личния си живот в тайна и затова около него непрекъснато витаят какви ли не слухове.

Но този път моделката не издържа и затвори устата на клюкарите с една изключителна снимка. Няма аналог на мъжката връзка и обич между баща и син. И актрисата нагледно показа точно това.

Красавицата за пръв път открехна завесата и  пусна кадър, на който синът й  Борил се е метнал щастливо  в обятията на татко си – известният актьор  Асен Блатечки.

Двамата видимо излъчват любов и малкият просто грее от радост, докато се гушка в  своя известен и много одумван татко.

Почитателите на двойката не знаят какво да мислят за нея. Непрекъснато се появяват информации, че Асен бил шута на Диляна, че изоставил детето си, че майка и син живеели в мизерия, а той се върнал при съпругата си и не искал и да се чува за любовницата си.

Очевидно всичко е малко поукрасено. Асен наистина се върна да живее при семейството си най-вече заради дъщеря си Катрин, която го обожава и трудно прие любовната авантюра на баща си. Но в същото време не спря да се грижи и за другото си дете. И Диляна и Борил никога не са били лишавани от нищо.

Любовната сага между тях приключи, но детето продължава да ги свързва много здраво.

От снимката е видно, че малчуганът, който наскоро навърши две годинки, не е лишен от бащински грижи и обожава татко си.  Диляна  пък е категорична, че детето им е направено с много любов и е желано и от двамата, а Асен е много добър баща!

//

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *