Валери пак окичи Николета с рога

Николета бяснаНиколета Лозанова хванала в изневяра мъжа си Валери Божинов.

Плейметката намерила негов таен джиесем, който той криел от нея и за чието съществуване тя изобщо не подозирала. Стреснатата съпруга веднага прегледала списъка с абонатите, като повечето от тях били жени, някои от които познавала, други не. Любопитната дама веднага се  зачела в оставените на телефона съобщения и особено изпращаните от нейния благоворен към непознатите дами. Лозанова буквално  се ужасила.

Повечето послания били цинични и откровено мръснишки, разказа  колега на футболиста, който е и негов приятел. Направих глупост, като не ги изтрих, признал му гузно Валери.

Това не е първата сериозна криза в брака на плеймейтката  и футболиста. През есента двамата живяха  разделени повече от три месеца месеца, но така и не се разбра той ли, тя ли или и двамата  кръшкали от семейното ложе.

Любопитно съвпадение прави впечатление на хора, които живо се интересуват от живота на звездната двойка. Едната раздяла се случи по времето, когато Николета готвеше свое собствено предаване.  Със сръдните и цупениците си тя заля цяла България и всеки ден се пишеше къде е Валери с коя е Валери, как страда Николета, как си гледа сама детенцето. След това тя заяви, че ще даде пресконференция и на нея вместо за Валери, каза за новото си предаване.

Сега това предаване виси под въпрос, той като няма рейтинг. И може да падне от ефир. И ето ти отново Николета страдаща,  а фенки й съчувстват…

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/q84lgq1WIFo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *