Ужас! Духът на зла жена бие англичанин, иска го за любовник

лудАнгличанин се оплака, че духът на отдавна починала жена непрекъснато го гони и го кара да й стане любовник.  Призракът ме преследва навсякъде, жали се той. Това е духът на някаква много зла жена, която е починала при трагични обстоятелства.

Това повече не може да се понася. Тя идва при мен всеки ден и ме бие, докато не обещая, че ще бъда неин.  Всеки път, когато си помисля за друга жена, тази ме удря жестоко. Не мога да я видя, не мога да й отвърна. Не я зная къде е, нито откъде е, нито защо постъпва така с мен, оплаква се 33-годишният мъж.  Веднъж дори едва не получих инсулт, когато тя жестоко  ме цапна по главата докато си  вървях по улицата и неволно се заглеждах по крачещите по тротоара мадами, оплаква се изплашеният и изкаран от нерви британец.

Странните му срещи и сблъсъци с невидимата дама започнали, след като той прочел Библията.

Изведнъж цялото ми тяло се вцепени, описва състоянието си той. Разтреперах се. Усетих как някой докосва краката ми и ги натиска. Един ден  портретите от стената полетяха, после пак се върнаха по местата си. Не разбирах изобщо какво се случва

След няколко дни  започнах да чувам стъпки. Те ходят из цялата къща. Тропат.  Виждал съм даже и кални следи по пода,  чувам и гласа на призрачната жена, който ми казва – ще бъдеш мой, добавя мъжът, който  е започнал горещо да  се моли в църквата  мистериозните създания да спрат да го тормозят и жената да си отиде там, откъдето е дошла.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/X598lEJUeps

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *