Венета Райкова побърка брокерите на имоти, иска къща

Венета басейнВенета Райкова подлудила няколко фирми за недвижими имоти.

Претенциозната водеща, която в момента се опитва да продаде жилището си, за да си купи ново, по-голямо и луксозно, буквално  побърква с изискванията си всички брокери, които е наела.

Райкова била ядосана, защото хем не  може да намери купувач за собствения си  апартамент – лукс, тъй като е вдигнала цената до небесата, хем пък не открива подходящ имот за себе си. Тичайки между различните фирми, тя не можела е да повери делата си на кокретен брокер и агенция, защото в старанието си да открие най-добрия, скачала като пчеличка от един на друг. Така нямало и кой да извършва заедно с нея огледите.

Едновремено с това телевизионерката сама се опитвала да си бъди брокер и при всяко посещение в дома й тя не млъквала и вместо да се опита да продаде апартамента, започвала да се пазари, а после коментирала потенциалните купувачи с брокерите и със свои приятелки, наричайки ги скръндзи и селяни.

Тишо не смеел да се меси  в разговорите и дори предпочитал да го няма по време на преговорите. За него важното не било кой ще е купувачът, а искал той да извади исканите от жена му 143 000 евро от мераклиите и колкото е възможно по-бързо да се разкарат от тази кооперация, понеже  никой от съседите им  ги понасял и даже искали да правят подписка да ги изселят заради многого капризи на Венета.

Нямало имот, който да огледат и Райкова  да не започне да му намира кусури, оплакват се брокери, на които им е писнало да стоят от двете страни на сделката.

Венета обяви апартамента си за продажба преди няколко месеца. Жилището се намира в затворен комплекс, не е голямо, но е много луксозно обзаведно, а в двора има и басейн. Тя пък също не можела да понася съседите си, защото вдигали шум и разхождали кучета в зелените площи, където си играел нейният Патрик.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/vuJfCIwoTk0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *