Елица на Стунджи се пуска на хлапета

ЕлицаЕтнопевицата Елица Тодорова показа изключителен афинитет към доста по-малки момчета на парти в столичен клуб.

Въпреки че тя дълги години споделяше чувствата си със Стоян Янкулов – Стунджи, който е с 11 години по-възрастен от нея, сега темпераментното миньонче се е насочило към тийнаудиторията.

Гласовитата перкусионистка беше хваната от папараци  в клуб  да ухажва доста серизно едва навършил пълнолетие младеж. Цялата му  компания, която беше  предимно от връстници,  също се оказа на прицела на  Тодорова. Певицата, която два пъти ни представи на „Евровизия“ заедно със Стунджи, се появи в заведението късно след полунощ  в компанията на младо момиче. Двете седнаха във ВИП-а, където съседна маса запиваха младоците.

Елица, като по-общителна бързо  завърза разговор с момчетата и след като си пийна, пусна ръка на 18-годишния си избраник за вечерта. Той очевидно пък нямаше нищо против и с кеф се отдаде на флирт с родната ни звезда.  Наблюдателни купонджии видяха как  преди да си тръгне, Тодорова и младока си разменили телефонните номера.

Наскоро Елица извъртя доста демонстративна връзка и с рапъра Криско, с което опроверга клюката, че се е върнала при бившата си любов  Стунджи. Скоро пък  таблоид разпространи новината, че музикантите са затоплили отново отношенията си и работят за наследник. Тъмнокосото гласовито миньонче искало да изпита неизпитваната досега радост от майчинството, а Стоян пък бил готов да направи всичко, само да я задържи до себе си. Иначе в бащинството той вече има опит с първата си съпруга.

Но ако двамата работят за дете, защо Елица смаля младоци по кръчмите, питат се озадачено техни приятели.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *