Емилия ще пее цяло лято, за да покрива дълговете на Коко

Емилия голямаОбикновено Емилия си отдъхва през летните месеци, гледа си детето и се глези, но сега обяви, че е планирала участия за летните месеци и ще работи плътно до края на септември.

Времената са тежки, цялата държава е в криза, нормално е да се работи, вместо да се мързелува, каза певицата.

Слухове обаче обясняват по друг начин решението й и внезапната й любов към работата. Говори се, че Коко Динев не само е пред фалит, но и продължава да затъва. Казиното му на границата има все по-малко посетители и съответно носи все по-малко доходи. Той го е занемарил, намалил е заплатите на работниците, а конкуренцията в лицето на Васил Божков – Черепа, който построи наблизо игрален дом, го поглъща неусетно.

Проблемите на Динев идват и от футбола, където е мениджър, но отборът му не се представя както трябва и акционерите се оттеглят. Говори се и че много сериозно го разследват за черно тото.

Освен това напоследък футболният бос на няколко пъти изгубил огромни суми от игра на комар. Доскоро можеше да си покрива дълговете, но сега вече няма откъде.

Затова се налага Емилия да поработи малко и да започне да издържа семейството. Съперницата й Анелия пък в това време си построи замък с помощта на Коко, което допълнително вбесява жена му.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *