Шок! Вики от „Мастило“ яла Як Бой от… Жена!

ВикиВики от „Мастило“ е отнесла сериозен бой от жена! И то не от една.

Певицата премълчава унижението и рядко говори за срамната и неприятната случка, която се разиграла  в родно уж елитно заведение.

Макар и с неохота, тя сподели какво й се е случило, когато активно изнасяше концерти по клубовете. Там е рисковано. Има пияни хора и никога не знаеш какво ще ти се случи. Трябва да бъдеш хем усмихната, хем да пееш, хем да си отваряш очите на четири. Мен например са ме били жени. И то без причина.

Една яка пияна мадама се качи на подиума веднъж и ми заби жесток шамар, докато пеех. Причината била, че съм гледала обещаващо и подканващо мъжа й.

Не мога да си обясня тази агресия. Когато си на сцената, прожекторите светят в очите ти и почти не виждаш публиката. Как тази откачалка е забелязала, че гледам точно нейния мъж и го свалям, като аз дори не знаех кой в тълпата е мъжът й, не е ясно, оплаква се горко певицата.

Охраната извела пияната побойничка, а Вики продължила да пее въпреки болката и унижението. Имах договор, трябваше да го изпълня, но ми беше много унизително.

Терзийска призна, че другата опасност в клубовете са пияни мъже, които пускат ръка в най-неочакван момент. Едни галели бедрата й, други я щипели. Затова и от известно време насам изисквала от организаторите да монтират сцени далече от публиката, но не винаги се получавало.

Сега Вики е щастлива, че е в майчинство и смята да се порадва на бебето си, преди да се върне обратно в кошмара на сцената!!!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/ONyF3dOFSqo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *