Потрес! Жени пак си прибра Тачо!

Жени и Тачо 1Все още омъжените Жени Калканджиева и Тачо пак са се събрали и си играят на семейство, обаче едва ли ще им се получи.
След безброй скандали, раздели, панаири и взаимни обвинения, даже читателите се объркаха кога двамата са заедно и кога са върли врагове. Тези дни Жени решила за кой ли път да даде нов шанс на брака си  и прибрала Тачо обратно в дома си.
Блудният син държал поведение няколко дни, а след това отново започнал с магариите си.
Двамата се скарали пред хора, точно пред дома си в „Бояна“. Разменили си грозни реплики, след което Жени седнала зад волана на колата. Явно скандалът продължил и вътре, тъй като след стотина метра колата спряла, миската слязла и двамата се разменили. Явно Стефан искал да кара возилото, а съпругата му имала сериозни съображения да не разреши това. Но накрая се примирила.
Двойката толкова пъти се събираше и разделяше, че дори роднините им се объркаха. Основният проблем на Тачо е, че не може с една жена и непрекъснато иска да се забавлява по клубовете и да сваля мацки. Основният проблем на Жени пък е, че въпреки всичко продължава да го обича и не може да превъзмогне това.
Когато той свърши парите, винаги се прибира на колене пред нея и й обещава, че ще се поправи, но обещанията му по желязно правило траят от ден до пладне.
Калканджиева оправдава своята слабохарактерност с аргумента, че иска детето им да не расте без баща.
Тя изобщо не се сеща, че на Жорко ще му е много по-добре без блудния татко, отколкото да живее на фона на вечни скандали.
Обичам го и никога не съм му изневерявала, призна наскоро красавицата в ефира на Нова телевизия.
Тачо пък използва любовта й и непрекъснато я прави на маймуна.
ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/9ZEIu6Z5E34

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *