Първанов Залепи Звучен Шамар на Борисов: Кабинетът е изчерпан, а България Пропада!

purvanov1Няма да бъдем повече патерица на правителството, няма да приемем към нас да се отнасят  като към „Пето колело“, или да играем ролята  на апендикс!

Още в началото, когато подкрепихме този кабинет, го направихме с цената на компромиси. Лимитът на  компромисите ни към този кабинет е напълно изчерпан. Нито едно наше условие не се изпълни и цялата ни управленска концепция се разми във времето. Причината да напуснем кабинета не е липсата на диалог, диалози имаше колкото искате, всеки ден… без никакъв резултат! Причината да напуснем кабинета е в пълната липса на реформи, нищо не се променя, отправят се големи обещания, а на практика не се прави нищичко.

Правителството е слабо! Много слабо! Крепи се на компромиси към ГЕРБ от страна на другите партии! Но и те скоро ще спрат да ги правят, защото и тяхното търпение се изчерпва.

С тези  думи на лидера на АБВ Георги Първанов започна днес  Втората национална конференция на партията. Участниците трябва да обсъдят официалното прекъсване на партньорството си с ГЕРБ във властта и изтеглянето на всички свои кадри от позициите в управлението.

Защо бе, другарю Първанов? Защо чак сега?

Народът е свикнал на политическите циркове, но не е само зрител. Вече разбра как стават фокусите зад кулисите.

purvanov2

Нима един човек, който е бил над 15 години в политиката, от самото начало не виждаше фалша на ГЕРБ?

Нима един президент, който беше издигнат от БСП и подкрепен от левите избиратели, се оказа толкова недалновиден, че смени политическото си верую, разцепи партията, която стоеше зад гърба му през цялото време и премина на страната на изедниците на България?

Е, всички знаем, че Първанов искаше да оглави БСП, но вместо него избраха Станишев. Той не е дете и не трябваше да мъсти на хората от „Позитано“, да отслаби БСП, раздробявайки я на две леви /доколкото изобщо са леви/ партии.

Един свършил двата си мандата президент трябваше не непременно да иска постове. Не да се връща във властта на бял кон, а просто да изчака.

Първанов обаче първо се метна в обятията на Борисов, наистина се превърна в пета колона и апендикс за управлението на ГЕРБ, крепи го самоотвержено… А сега изведнъж прогледна и видя, че ГЕРБ лъжат, а правителството им е слабо.

Да очакваме ли още едно салтомортале, този път обратно към партията-майка?

Да.

Това ще е следващият логичен и тотално неморален ход на бившия Президент Първанов. Но Москва не вярва на сълзи, а ние на политици, които сами не знаят леви ли са, десни ли са, от коя партия са… И само плюнчат пръст сегиз-тогиз да проверят откъде вее вятърът. 

Вятърът си вее постоянно, но АБВ го очаква пълно безветрие.

Такава е прогнозата на политическите синоптици за политическите номади, които не се спряха да тичат наляво-надясно, следвайки патологичното си желание да са във властта на каквато и да е цена.

Е, властта свърши!

АБВ или ще трябва да се разпадне, или да се влее в ГЕРБ, или да се кротне и да изчезне от хоризонта.

Останалото ще е пълно дебелоочие и нахалство! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Г-Н ПРЕЗИДЕНТ,
    РАЗДАВАНЕТО НА ПРАВОСЪДИЕ Е МНОГО ВИСОКА ОТГОВОРНОСТ ! ТОВА МОГАТ ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯВАТ САМО ХОРА С БЕЗУПРЕЧНА РЕПУТАЦИЯ И ВИСОК МОРАЛ !
    ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ОЧАКВАТ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ОТ ВАС, Е ОБЯСНЕНИЕТО ВИ ЗА НАЧИНА ПО КОЙТО СПЕЧЕЛИХТЕ МИЛИОНИТЕ, КОИТО ВИ ПОДРЕДИХА НА ЕДНО ОТ ЧЕЛНИТЕ МЕСТА В РАНГ-ЛИСТАТА НА КТБ !
    КОЛКОТО ДО РАЗГРАЖДАНЕТО НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ, ВАШИЯТ ПРИНОС Е НАЙ-ГОЛЯМ !

  2. Много късно идва акъл в главата на Първанов. Ето заради текива ренагати и предатели като Георги Първанов, Георги Кадиев, Татяна Дончева, Иван Генов, Тодор Славков и някои други, които се правят на обидени се дистанцират от БСП, с което внасят разкол в опозицията, дебилите от ГЕРБ вече десета година са на власт.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *