Пеевски подготвял убийството на Цветан Василев?

дЕЛЯН ПЕЕВСКИБлизкият до Цветан Василев вестник – „Дер Щандарт“ публикува шокираща информация, че банкерът е получил сериозен  заплашителен SMS от Делян Пеевски.

Вестникът твърди, че депутатът от ДПС е подготвял убийство на известния  банкер. Тази новина окончателно шашна българските читатели, тъй като досега се знаеше, че под заплаха е животът  на самия Пеевски и от ДАНС бяха получили сигнал и от два месеца му бяха назначили охрана.

Кой кого е поръчвал? Пеевски – Василев, или Василев – Пеевски, дивят се гражданите, които окончателно се объркаха с въпроса КОЙ?

Днес се очаква и двете страни в спора да дадат обяснения пред прокуратурата. По-здравомислещите твърдят, че ако някой реши да ликвидира друг, едва ли ще го уведоми с СМС. Други се питат откъде пък е дошла тогава заплахата за живота на Пеевски и защо службите го охраняват.

В свое интервю Цветан Василев твърди, че някой е искал да източи и ликвидира банката му, но не казва кой е този някой. В същото време се оказа, че КТБ е раздавала кредити на поразия, без да обезпечи връщането им.

Под сурдинка се говори и че скандалът Пеевски – Василев пада право в градинката на Николай Бареков, тъй като финансирането на кампанията му е дошла с пари от КТБ и то пари на вложителите. Последното не може да се докаже с документи, но упорито се говори в поритическите среди.

В целия този скандал някой ще излезе от пейзажа на родната политика и икономика и везните клонят повече към Цветян Василев, защото така ще бъде ударен и Бареков.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/hjLbr9jah-I

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *