Николета Лозанова не обича Валери, а парите му

1

Николета голНиколета Лозанова се оказа лисица от класа, единодушни са хора, които са в обкръжението й.  Тя успешно успя да преметне  наивникът Божинов, който тича след всяка фуста и не само се нвря в леглото му, но и му роди дете уж случайно и успя да го замъкне и до олтара. Влюбеният футболист изобщо не се усети, че е обичан не заради левентския си ръст и неповторимата си крива усмивка, а заради банковата сметка.

Сега и да се опита да се разведе, ще изгуби не само семейството си, ако изобщо има такова и дъщеря си, но ще се раздели и с половината си имущество, придобито след брака. А хитрата плейметка го накара да вложи парите си в огромна къща, в коли и други парцели, които няма как да се измъкнат от окото на опитните адвокати.

Валери е в капан и отдавна го разбра. Докато Алисия го съди само за адекватна издръжка на сина им, Николета ще го обере до шушка. Затова и той играе по гайдата й. Танци до зори в кръчми, скъпи почивки на Малдивите, огромен гардероб, в който дори и любимата му не знае колко дрехи има, пълен разкош, само и само да не се стигне до съда.

Техни познати твърдят, че любовта между тях отдавна е изчезнала. Валери кръшка от време на време по стар навик с някоя красавца, а Николета само събира доказателства за съда, с които ще го халоса по главата, когато тя реши. А времето ще дойде скоро. Ако той пак не бъде купен от някой отбор, с кариерата му е свършено. Божинов отдавна осъзна, че тази кариера бе провалена от капризите на любимата му Николета, но ако се измъкне от лапите й, трябва да плаща много пари, а той никак не обича да се разделя с парите си. Дори на собствения си син издръжка не плаща, паркира на места за инвалиди, за да спести някой лев, а бъдещето му е неясно.

Изживявящата се като водеща и манекенка отдавна заяви, че в сърцето й има и  ще остане само един мъж – Ники Михайлов. Тя непрекъснато пуска слухове, че са разделени с Алисия и чака това да стане истина. Като има намерения отново да се мушне в леглото му. Не за друго, ами неговата банкова сметка е доста по-голяма от тази на неудачния й съпруг.

Ни Ло щяла да отсвири Валери отдавна, но чакала да му изплатят  обезщетението от „Спортинг“, което е „скромните“ – 1,2 милиона евро. Тя не е луда да изпусне златната кокошка в момента, когато тези пари се чакат да кацнат в сметката му. А ако той спре да снася златни яйца, просто ще го натири. И ще се опита да си върне Михайлов, категорични са приятелите й.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/xWlNbdaUt08

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *