Борисов в Паника! Елена Йончева го ПОГНА за Къщата в Барселона! Разкритията са Шокиращи:

Ще заведа дело за клевета срещу Делян Добрев и Антон Тодоров. Това каза говорителят на „БСП за България“ Елена Йончева във връзка с обвиненията на ГЕРБ, че тя има съдружие с Цветан Василев.

Така журналистката отвърна на компроматната война, която ГЕРБ й спретнаха. Депутатите Делян Добрев и Антон Тодоров я обвиниха, че прала пари заедно с банкера Цветан Василев чрез офшорна фирма. 

„Ще заведа дело за клевета. Това е пореден опит за клевета срещу депутат и журналист“, каза Йончева. Тя даде пример с делото си за клевета срещу премиера Бойко Борисов и обърна внимание, че го е спечелила.

„Направеното изявление от Делян Добрев и Антон Тодоров е престъпление против правосъдието. Ще потърся отговор от клеветниците по чл. 286 от НК – набеждаване“, каза тя и цитира текста, който гласи, че „който пред надлежен орган на властта набеди някого в престъпление, като знае, че е невинен, се наказва за набеждаване с лишаване от свобода от 1 до 6 години“.

Йончева заяви, че причината за атаката срещу нея от страна на ГЕРБ е разследването, което провежда в момента за къща на премиера Бойко Борисов в Барселона.

Информацията за луксозния имот на стойност 1,5 млн. евро датира от 2016 г. За къщата се разбра от срс на съдийките Владимира Янева и Румяна Ченалова, които коментираха тогава, че Борисов купил на любовницата си къща за 1,5 млн. евро в Барселона. За въпросната любовница се спряга името на бившата манекенка и носителка на титлата „Мис Бикини“ 2006 Борислава Йовчева. Именно тя обитава луксозния имот на стойност 1,5 млн. евро, за който се говори, че е купен от премиера.

Припомняме, че Елена Йончева вече осъди министър- председателя Бойко Борисов и цялата му партия ГЕРБ за лъжа и клевета. И журналистката е категорична, че сега същата съдба ще сполети и подчинените му Антон Тодоров и Делян Добрев, които я обвиниха в пране на пари заедно с Цветан Василев.

Припомняме също, че в свое разследване Йончева изобличи Делян Добрев и цялата му рода в тежки корупционни схеми в Хасково. Понастоящем, Добрев е депутат абсолютно незаконно, по мнение на Конституционния съд. Въпреки решението на съда, от ПГ на ГЕРБ отказаха да го освободят, тъй като без депутатския си имунитет, Добрев веднага ще стане клиент на прокуратурата заради разкритията на Йончева. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Нищо няма да стане,мога да се обзаложа,някога в България някой да е разобричен?Те си имат адвокати и съветници как да правят нещата така че да не можеш да ги докоснеш,те престъпниците не можаха да изобличат камоли мин.председател.На всеки му се иска да има някаква справедливост ама няма!Някой беше казал:,,Не съмнявай в сбособността на егото да изфабпикува фаршиви доказателства“Надежда има!Както пее в песента си ,,Ако си дал“Емил Димитров:,,Истино ти закъсняваш но винаги идваш при нас“

  2. Към Антон
    И все пак Йончева ОСЪДИ за клевета ББ и партия Герб, нали? Защо и сега да не стане същото?

  3. Антон Тодоров стигна дъното на простащината.Той явно не мисли за семейството си ,ако има такова,че ще остане като един гъзоблизец и за поколението му.
    Но,не мога да разбера Тома Биков защо толкова се осра?
    Явно остана без пари,а единствения начин да съществуваш след като нищо друго не можеш да правиш е да станеш гербаджийско мекере.

  4. Срам за България са тези мекерета ,които отиват там ,където духа вятъра ,като Антон ,Тома Яне ,Цветанов ,Сидеров и други.Плюя на тях и не ги чета.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *