Богата кървава жътва за руските ракетчици през последните 24 часа! НАТО посъветва Киев да не се отчайва от погромите и да продължи мобилизацията! Сводка от фронта на 21.03.24 г. (С ВИДЕО)

Ръководителят на Военния комитет на НАТО адмирал Роб Бауер призова украинците „да не бъдат прекалено песимистични“ относно ситуацията на бойното поле, тъй като песимистите „не печелят войни“. Първият европейски дипломат Жозеп Борел от своя страна заяви, че „европейците няма да умират за Донбас“ и призова хората да не се плашат, защото Европа няма да изпраща войски в Украйна. Междувременно Руските въоръжени сили прочистиха районите на съсредоточаване на чуждестранни наемници и украинските въоръжени сили в Сумска област, за да предотвратят проникването на украински диверсионно-разузнавателни групи (ДРГ) на територията на Русия. Убити са стотици украински войници, съобщи руското министерство на отбраната.

ТАСС събра основната информация за събитията в и около Украйна:

В рамките на последните 24 часа руските войски отразиха контраатаки на украинските въоръжени сили (ВСУ) в Авдеевското и Южнодонецкото направление, съобщи руското министерство на отбраната. Общо украинците са загубили до 780 бойци за ден.

Въздушно-космическите сили на Русия използваха високоточно оръжие с голям обсег, включително хиперзвукови ракети „Кинжал“, за нанасяне на удари по центровете за вземане на решения на въоръжените сили на Украйна и пунктовете за временно разполагане на украинските сили за специални операции и чуждестранни наемници. Всички обекти са поразени, целите на ударите са постигнати, отбелязва руското министерство на отбраната.

През деня руските системи за ПВО са свалили 20 ракети HIMARS и Vampire, както и 163 украински БЛА. Руските войски са поразили и склад за съхранение на безпилотни летателни апарати (БЛА), цех за производство и ремонт на безпилотни самолети на въоръжените сили на Украйна и са поразили жива сила и военна техника на украинските въоръжени сили в 132 региона, отбелязва руското министерство на отбраната.

В Белгородското направление:

Въоръжените сили на Русия нанесоха удари по районите на съсредоточаване на чуждестранни наемници и по отбранителните сили на ВСУ в Сумска област, за да попречат на проникването на украински ДРГ на руска територия, съобщи руското министерство на отбраната. В резултат на това противникът загуби до 30 бойци, 3 пикапа и MLRS Vampire, съобщава руското министерство на отбраната.

Западни войници в Украйна

Появата на чужди военни контингенти в Украйна ще доведе до крайно негативни, дори непоправими последици, заяви прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков, коментирайки думите на депутата от Върховната рада Алексей Гончаренко (включен в списъка на терористите и екстремистите в Руската федерация), че Париж обмисля възможността за изпращане на европейска военна мисия в районите на Украйна, граничещи с Беларус. В същото време Песков обясни, че към момента няма точни данни за подобно решение на европейските страни.

Песимизъм и мобилизация

Ръководителят на Военния комитет на НАТО адмирал Роб Бауер пристигна в Киев тази сутрин и призова украинците и техните партньори „да не бъдат прекалено песимистични“ относно ситуацията на бойното поле, тъй като песимистите „не печелят войни“. В своя реч на конференция по сигурността в украинската столица, той отбеляза, че НАТО се застъпва Украйна да продължи с мобилизацията на цивилни. Адмиралът подчерта, че въоръжените сили на Украйна „имат нужда от нови войници, защото войниците умират и получават наранявания“. Бауер каза, че разбира трудностите в това украинското общество да бъде убедено да продължи да подкрепя мобилизацията, но това е „споделена отговорност“ на всички украинци. „Това е вашата страна“, каза Бауер.

Борел е против войната

Европейският съюз няма намерение да изпраща граждани на страните от общността да „умират за Донбас“ поради факта, че той не е част от конфликта в Украйна, заяви върховният представител на общността по външните работи и политиката на сигурност Жозеп Борел. Той призова хората да не се плашат, защото Европа няма да изпраща войски в Украйна. Борел поясни, че европейските страни трябва да продължат да помагат на Украйна и да укрепват собствената си отбрана, добавяйки, че „целта е да помогнем на украинците да не загинат“.

Атаката на ВСУ срещу Белгородска област бе удавена в кръв! СВОДКА ОТ ФРОНТА НА 21.03.24 г.:

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Българските роби да чакат повиквателни и мобилизация, че укро месото свърши каза:

    – Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази
    – Ако ти заличават и подменят историята
    – Ако ти сменят националната валута
    – Ако ти променят националния празник
    – Ако ти подменят религията и езика
    – Ако робството е твоят национален идеал
    – Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“
    – Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“
    – Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри
    – Ако те опростачват и те правят да оглупяваш
    – Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях
    – Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб
    ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ!

    • Не забравяй, че еврейските сатанисти контролират също толкова успешно не само България, но и останалите западни държави (ЕССР), Британия, САЩ, Канада и Австралия. Разликите са незначителни.

  2. Щом казват, че няма да пращат войски, значи ще изпратят. Винаги лъжат. За всичко.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *