Арестуваните Украински Моряци с Шокиращи Самопризнания: Нарочно Провокирахме Русия! Действахме по заповед от…

Арестуваните украински моряци признаха, че умишлено са отклонили курса си с 50 км. встрани за да навлязат в руските териториални води. И не са се подчинили на руската брегова охрана с цел да я провокират. Признаха също, че са го направили по заповед на свои висшестоящи началници от украинското военно контраразузнаване. А също и че извършената от тях провокация се е случила в морска територия, която принадлежи на Русия отпреди анексирането на Крим, т.е., не е предмет на спор между двете държави.

Трима арестувани украински капитани признаха за заговора на Киев

Задържаните украински военни признават, че руската брегова охрана ги предупредила многократно, преди да открие огън по тях.

Вследствие на инцидента обаче, вчера Петро Порошенко поиска в Украйна да бъде въведено военно положение за 60 дни. И парламентът в Киев го одобри, но с условието срокът да бъде намален до 30 дни. Интересен факт е, че всъщност обявеното военно положение важи само за южните и югоизточните райони на Украйна – т.е., населените предимно с етнически руснаци, които неистово искат да се отцепят от Украйна и да се присъединят към Русия.

Въвеждането на военно положение дава извънредни пълномощия в ръцете на управляващите и ограничава свободите на населението. А това няма как да не се отрази на наближаващите президентски избори, които трябва да се проведат в края на март 2019 г. Ако военното положение пък бъде удължено, президентските избори изобщо няма да се проведат. Към момента социологическите проучвания сочат, че Порошенко ще загуби изборите, при това с катастрофален резултат.

Военно положение ще има само в южните райони (оцветените в червено)

Въпреки че истината за украинската провокация излезе наяве… и то подплътена с безкомпромисни факти и самопризнания на участниците в морския инцидент, най-неадекватно Западът отново застана на страната на Украйна. Вчера НАТО заяви, че подкрепя изцяло президентът Порошенко и ще му помага.

Путин е провел разговор с Ангела Меркел и е настоял фрау да озапти протежето си Порошенко, преди съвсем да я оплеска. Немският външен министър обаче заяви категорично, че Русия е виновна и дори не изключи вариант за нови санкции.

По стар русофобски обичай, без да се интересува от факти и международно право, обединеният Запад гракна в един глас, че Русия трябва да освободи арестуваните украинци – въпреки че последните доказано са извършили много тежко престъпление според международното законодателство. Но едва ли Кремъл ще поддаде на рекета, който се опитват да му наложат западните бандити. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Олимпийска наглост от страна на западните бандити, изповядващи джендърската идеология т.е. идеологията на курвите и педерастите.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *