Адреналинката Жана се връща в ефир като…певица

ЖанаАдреналинката Жана е вторият  сигурен участник в „И аз го мога“, пуснаха информация от новото шоу, което ще се бори за рейтинг в ефира на „Нова тв“.

Дотук сигурните са Алфредо Торес и Жана и е ясно, че продуцентът Маги Халваджиян се е спрял на хора, с които е работил с години, свикнал е с тях и те с него и не се очакват кой знае какви изненади.

В момента  Жана е майка на момиченце и съпруга, но не смята за цял живот да се отдаде на семейството и домакинството и вече си търси изяви. Предаването ще е добър трамплин за бъдещата й кариера, назависимо каква ще е тя. Танцьорката е в отлична физическа форма година и половина след раждането, усилено тренира във фитнеса и не смята, че някое от предизвикателствата ще й се опъне. Има страх от височина, но го преодоля, като скочи с парашут.  Малко се притеснява, ако получи изпитание да ходи по въже, но е сигурна, че с тренировки, ще се справи и с това.

Дипломата със специалност „туризъм“ и няколкото чужди езика едва ли ще й помогнат в начинанието да се справи с предизвикателствата в тв формата. Но пък любовта й към Лили Иванова е достатъчно основание Жана да мечтае да се стигне до кръга, в който участниците ще пеят. Тя репитира песен на любимката си  смята, че с нея ще заеме първото място.  Освен това адреналинката се е прицелила в най-голямата награда, която не е обявена още, но всички подозират, че ще бъде луксозен автомобил, взет на бартер срещу реклама.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *