Мария Игнатова ужасно слаба, подхвана диета за напълняване

водещите добреМария Игнатова вече е изключително слаба и едва успява да се държи на краката си, издадоха притеснено нейни  колегите.

Водещата доскоро отричаше, че има проблеми с теглото и с храненето, но от новите й снимки се вижда, че не само болезнено е отслабнала, но  дори е изгубила красотата си и чара си, а бузите й са хлътнали. Тв водещата е достигнала до критичните 45 килограма за нейната височина и всички са стреснати, защото тя буквално линее.

„Изключително ни е притеснено за нея, дано да се вземе в ръце, да се оправи  и нещата пак да потръгнат“, коментират колегите на актрисата. Те постоянно я карали да яде повече и я изкушавали с различни лакомства, обаче  Игнатова само пушела и пиела кафе след кафе.

Само че започнала все повече и повече да забравя репликите си, да чувства изтощение и да се изморява от най-малкото.

След съвет на лекар  непременно да обърне повече внимание на здравето си, водещата се стреснала  и започнала да спазва специален режим, който й е предписан за напълняване. Докторите препоръчали  да качи пет килограма  и за целта трябвало да хапва повече протеини, шоколад, мед и месо, което никак не й било по вкуса и тя се мръщела на всяка хапка.

Проблемите на Мария идват от зачестилите напоследък скандали с Рачков, който иска тя да му роди дете, а тя не иска и да чуе за подобно нещо. Освен това той й поставил ултиматум да не му кръшка, но тя непрекъснато се влюбвала, а двамата живеят заедно само за имидж.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *