Пиколо, а не шейх, е тайният любовник на Ивайла Бакалова в Дубай

ИвайляМитичният арабски шейх, с когото Ивайла Бакалова въртяла голяма любов в Дубай, се оказа най-обикновен пиколо.

Слуховете, че моделката  забила известен милиардер в емирството, който я обсипвал в лукс и й свалял звезди, се оказаха прекалено пресилени, да не кажем и напълно измислени.

Все пак замесен мъж има. Двамата се запознали в заведение за бързо хранене в Дубай, където Бакалова беше на почивка. Пиколото е от Ливан, християнин е, много оправно момче, върши си добре работата и го ценят, разказват запознати с истината.

За да и направи впечатление, той я извел на среща с „Мазерати“, което обаче взел на заем от редовен посетител на „Хаят“, с когото бил сприятелил от години. Освен това наистина живеел в апартамент под наем в Дубай, но не така луксозен, както го представиха медиите.

След жестоката контузия в крака, която получи по време на участието си в „Къртицата“, Ивайла се скри и дълго време прекара в гипс и адски болки, ходи на рехабилитация и постепенно проходи отново.

В края на миналата година тя замина за  Дубай, за да лекува травмите си, защото й препоръчали по-топъл климат. За да се похвали къде е и какво прави, започна да залива профила си в социалната мрежа  със снимки от красивите си приключения в топлата страна.

Вече възстановена от жестоката травма, Ивайла се отдаде на забавления, които явно се покриват от застраховката на участниците във формата. Тя дори показа как упрявлява малък джип в пустинята.

Веднага се заговори, че Бакалова си е намерила  нова изгора в Дубай и то не каква, а милионер. Спрягаха се сума ти наследници на емири, а в това време тя си ходи със съвсем скромен младеж.

Смуглият ливанец  е с около десет  години по-млад от Ивайла, а  като бонус  бил специалист по кинезитерапия и се грижел за болния й крак. А когато бил свободен,  разпускали из местните заведения и плажове.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *