Коко Динев даде резиденцията на Тато под наем

Коко ДиневКоко Динев вече изобщо не се вясва в големия си палат край Сандански, където живееше доста години, а именно бившата резиденция на Тодор Живков в Сандански „Свети Врач“.

Бизнесменът купи резиденцията преди три години за колосалната сума от 1 500 000 евро. Той се настани там за постоянно заедно със съпругата си фолкпевицата Емилия и сина им и двамата се фукаха, че живеят в палат, което не беше далеч от истината.

Имотът е огромен близо 100 декара, като в него има две  езера и доста отделни помещения извън помпозната постройка. В края на миналата година  Коко и певицата решиха да живеят т в столицата и в момента се „свиват“ в апартамент 200 квадрата, който им се вижда като кутийка на фона на голямата резиденция с безброй стаи.
Причината за внезапното снижаване на стандарта на семейството е, че наследникът им Иван тази година ще бъде в първи клас, вече е тръгнал на частни уроци и добри учебни условия може да получи единствено в София в частно училище.

Според запознати, първоначалната идея на Динев  била да продаде имота, но бързо разбрал, че никой няма да извади милион, за да я купи, пък и не искал да се раздели с луксозната си къща. Тогава решил да я пусне под наем на чужденци и да я превърне във временен хотел. Говори се, че от наема прибирал по 100 хиляди евро на месец.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *