Мис България пак скандализира – заживя с жена

Мис Барабан„Мис България“ официално заживя с жена. Симона Евгениева предпочела да дели наема за един апартамент с фолкпевицата Алекса вместо традиционно да го направи с мъж.

Това веднага породи някои съмнения и приказки  за се*суалната ориентация на кръшната девойка, която обича да се забавлява, да прави каквото си иска  и няколко пъти е показвала, че изобщо няма задръжки и не се съобразява особено с общоприетите норми.

Ситуацията е  още по-съмнителна поради факта, че и двете хубавици са напълно свободни и  нямат гаджета. Симона  няма приятел и опроверга всички слухове, че си има богат любовник и се е преместила да живее заедно с него.

Младите красавици обаче не могат да се оплачат от липса на мъжко внимание и винаги  са обект на особено ухажване и свалки от представители на силния пол.

Двете  често обикалят нощните заведения на София, където провокират мераците на мъжете с предизвикателно облекло и разкрепостено настроение. Симона и Алекса са до такава степен  неразделни, че даже наскоро отишли само двечките на почивка, където също купонясвали до зори.

С Алекса сме много близки приятелки, това е, няма нищо повече. Обичаме  да  прекарваме заедно свободното си време и да се забавляваме. С нея  много си пасваме като характери и сигурно затова съжителството ни е толкова хубаво. Тя е по-голяма от мен и често ме съветва, а аз я слушам, обясни Симона Евгениева.

Алекса се появи на попфолк сцената наскоро, но вече направи няколко хита и даде сериозна заявка, че ще се бори да стане една  от най-добрите в любимия музикален жанр на повечето  българи.

Съседите на двете млади моми са доста негативно настоени към тях. Безкрайни купони с шумна музика огласяли апартамента и комшиите им  постоянно се оплаквали за нарушаване на обществения ред и съня им. Двете момичета обаче се забавляват и не им пука, че околните не могат да спят.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *