Салон с голи фризьорки разпалва страсти в Сандански

голи фризьоркиВ Сандански съществува таен фризьорски салон, който се обслужва от голи до кръста фризьорки, обяви гръцката преса.

Българският град изпревари Патра, където от една година се канеха да предлагат пикантната услуга. В началото откриването й беше планирано за Коледа, но после се отложи за летния сезон, за да не им е студено на момичетата.

Точно в Гърция от близо година се заговори за идеята за се*си салон за подстригване. Непрекъснато се правеха реклами на начинанието и мъжете точеха зъби и портмонета, готови да си направят и най-модерната подстрижка, само и само тя да бъде оформена от млади специалистски с голи гърди.

Идеята беше на бизнесмена Ангело Нифорас, а  пък самият той призна, че я е копирал от Австралия, където работят подобни салони и имат луда клиентела, а едно подстригване стига 100 евро.

В България обаче такъв супер еротичен фризьорски салон вече бил направен тихомълком. В „горещото“ помещение красиви девойки в оскъдни престилчици и без сутиени предизвиквали приятно сърцебиене у клиентите, докато ги подстригват или бръснат.

Мъже идвали чак от София да оформят прическите си, а после да се опитат да си уредят среща със специалистките, които гордо им отказвали.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *