Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Николета уволни адреналинката Жана от Къртицата

Николета КТВ7 си спести днес ежедневния епизод на “Къртицата на светло”, а оправданието беше, че ще има извънредна емисия новини.

Няма кой знае какво извънредно случило се в държавата и новините бяха репортажи, сложени в последния момент. Проблемът е друг. Николета е тропнала с крак на Иван и Андрей и поискала Жана да бъде незабавно махната от ефир. Причината била, че адреналинката я била обидила.

Всъщност продуцентите Иван и Андрей вкараха двете в кашата и скандалът беше иницииран от тях. Като вкараха Николета в шоуто и обясниха, че е новобранец в занаята.Николета коментатор Вчера Жана публично каза, а сега “Водещата-новобранец“ ще се опита да води. Това обаче накара Николета да скочи като ужилена, да се нацупи в ефир и да гледа обидено колежката си.

След предаването Лозанова се метнала на вратовете на Иван и Андрей и се разревала от яд, като през цялото време настоявала дръзката водеща да бъде махната от ефир. Не е ясно какво толкова обидно има в думите „водеща-новобранец“, защото тя си е точно такава, но плеймейтката била разярена. Тя тропала с крак и настоявала да води сама. Продуцентите се видяли в чудо, защото имат договор и с двете, а с Николета за много пари. Ако я махнат от екран, ще трябва да й платят голямо обезщетение. Ако махнат Жана, също ще трябва да се бръкнат, но с по-малко пари.

Днес те се опитали да помирят двете, но Ни Ло била непреклонна и искала цялото предаване само за себе си. Тя твърди, че вдигала рейтинга му само с присъствието. Вдига го, но ако мълчи, е мнението на зрителите. Николета има дразнещ мяукащ глас, няма зарядът и ентусиазма на водеща, а само болни амбиции да се наложи като такава. Въпреки това най-вероятно продуцентите ще наритат Жана, за да угодят на капризната плеймейтка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *