Яна Маринова ще танцува на пилон цялата в синини и ожулвания

Яна въздухСлед като рискува живота си, пък и този на журито, прелитайки над публиката с въздушен обръч, напълно необезопасена,  Яна Маринова усилено тренира танци на пилон цялата превързана.

 Охлузените й рамене са залепени с лейкопласт, ръцете й са бинтовани като на отчаян аматьор на боксовия ринг, а яките синини по краката й са скрити дискретно с клин.

Танцът върху  пилон обаче, може би ще е най-лесното й предизвикателство в шоуто  „И аз го мога” тази вечер. Тайните и уменията на еротичната хореография Яна се наложи да овладее още преди година за филма на  Ники Илиев „Живи легенди”, в който тя играеше стриптийзьорка.

„Реших да се пробвам като актриса на 26 години, след като вече бях родила и имах един брак зад гърба си, а за манекенка  се бях пробвала само веднъж.

Винаги съм обичала театъра. Не бяхме богати и отделяхме от залъка си, но мама често ме водеше да гледам новите спектакли. Пазех билетите си като скъпоценни хартийки и после ги показвах на децата от класа си”, сподели Яна.

Актрисата е и сред най-търсените каскадьори в холивудските продукции, снимани у нас. Едновременно тренира  салса, бокс и конна езда.

Доста от участниците в шоуто вече са целите насинени и превързани тук там. Петко Димитров обаче буквално излезе от строя, след като се наложи да чупи тухли с ръка и излезе в болнични. Тази вечер ще го замества сървайвърът Николай.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *