Шок! Ясновидка: Бойко има здраво семе, Плевнелиев е с женско начало

бОРИСОВ ЗАПЛАХИ „Бойко Борисов има много здраво семе. Да прави още деца, защо той не ги  прави“,  попита от екрана на  ТВ 7 ясновидката Олга Ускова и тотално шашна аудиторията.

Това е неговата мисия в живота и той е изтървал голяма част от нея. От силното семе се правят силни деца.

Тя разясни общоизвестната истина, че земята ни е благодатна и фактът, че толкова години живеем на нея, означава,  че българите са много силни като народ и като код за устойчивост, заложен в тях.

И докато зрителите още смилаха информацията за неродените деца на Бойко Борисов, Олга категорично заяви, че в президента Росен Плевнелиев  преобладава женското начало. Той не може да бъде твърд, мекушав е и извъртащ се като всяка една жена.

Ахмед Доган пък в миналото си е  танцувал танца на мъдростта, но сега духът му е избрал да е тук в България и да дава своята мъдрост. Георги Първанов е учител, той трябва да преподава на ученици“,  категорично заяви пред снимките на известните ни политици Олга Ускова.

Тя даде индиректен съвет на Бойко Борисов да не става президент, защото така щял да изгуби част от мъжкото си начало и да тръгне срещу съдбата си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Деца ще прави, ако може да го вдигне. А той от далавери няма време. Виж за Плевньо и женското му начало направо е в десятката

  2. prokleto da e semeto na bankianskoto biasno kuche borisov kadeto go e razpilial da go porazi nai jestokoto bojie vazmezdie

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *