Мис България става водеща на новините по Канал 3

Габриела„Мис България 2012“ – Габриела Василева ще бъде водеща на новинарските емисии в Канал 3. Красавицата  няма журналистическо образование, но това не е пречка, защото има визия.

Тя е завършила икономика в УНСС и стана популярна в конкурс за красота преди три години.

Василева ще води емисиите в 14,00, 15,00, 16,00 и 17,00 ч. от понеделник до петък.

От телевизията казаха, че са щастливи, че Габриела е част от екипа им. В конкуренцията между телевизиите за лица, от Канал 3 залагали на нови и млади момичета, на които давали шанс да се развиват и били против принципа на големите медии да крадат една от друга известни лица.

Габи преминала двумесечно  обучение в нюзрума на новините и успяла се сработи отлично с всички репортери, редактори и водещи. Тя има опит пред камерата, ентусиазирана е, но и малко притеснена, защото това е сериозен  телевизионен дебют.

Габриела Василева стана Мис България през 2012-та година след сериозен инцидент. Тя получи  короната си ден след официалната церемония, когато стана ясно, че еднодневната победителка Ина Манчева е спечелила, като е  манипулирала гласуването на феновете в интернет. Тогава короната на Ина бе отнета и дадена на Габи, за която е било реалното гласуване.

Василева се оказа рядко сържана и не се замеси в никакви скандални истори с политици и любовници, а продължи да следва мечтите си да се развива на телевизионното поприще.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *