Венета Райкова се стопи! Вижте защо:

veneta-raikova-otslabna
Какво се случва с Венета Райкова, защо е толкова променена? Този въпрос си задават притеснени фенове, които буквално не могат да познаят своята любимка.

Бившата водеща на „Горещо“ видимо е отслабнала и е заприличала на сянка, а причината едва ли е някаква строга диета или започналите великденски пости.

Венета не е фенка на диетите, винаги си е хапвала, каквото си пожелае и непрекъснато е демонстрирала във Фейсбук кулинарните изненади, което приготвя за семейството си. Там преобладават добре изпечените мръвки и майсторски направените сладкиши.  Не знам причината защо е толкова отслабнала,  обаче зная  със сигурност, че не се подлага на хранителен режим, просто е изгубила апетит, каза  нейна близка.

„Всичко е от нерви. Толкова време беше водеща на „Горещо“, при това успешна и много гледана, а сега неочаквано остана без предаване и без никаква работа. И няма и изгледи да я вземат някъде, защото острият й език явно не им се нрави, а тя пък не може да се лигави на екрана и да възхвалява без причина едни или други. Не може и да се подмазва, иначе щеше да се намери веднага местенце за нея “, коментират верни фенове на Венета.

Наистина Райкова напоследък има доста уморен и апатичен вид, бледа е, лицето й е изпито, а под очите й има сенки.  Въпреки че героично стои вкъщи и не хленчи, липсата на работа и перспектива да се върне отново на екран, видимо се отразява излъчването и самочувствието на  41-годишната бивша  водеща.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *