Изненада! Преслава стана певица на годината, а Галена- идол

ПреславаПредсказанията на различните сайтове кой ще вземе най-престижните награди в поп- фолка, на ТВ „Планета“, се разминаха на 50 процента. Имената бяха същите, но призовете сменени.

Вместо да получи наградата Идол на годината, Преслава направо грабна първата награда – Певица на годината, която пък медиите бяха отредили за Галена. Галена, разбира с,е не остана  валат, и грабна освободения „музикален идол“, като взе призовете и за най-добър клип и най-често слушан дискотечен клип.

Тя се обърна съм сина си от сцената и му каза, че е изпълнила поръчката му, да вземе почти всички награди. Като натърти на почти, защото не се сдоби с най-голямата.

Интригите преди церемонията бяха големи. Анелия заяви, че тя заслужава приза, или поне Галена, защото си били изиграли най-добре картите. Анелия, все пак, се добра до отличие за албум, който обаче съдържа предимно стари парчета. Тръгна слух, че Бирмата заплашил Митко Пайнера и дори му дал пари, любимата му да вземе „идола“, но най-неочаквано тя се окичи с голямата награда.

Дълго време Джена за победителка в най- желаната категория – за най- добра певица, но тя спечели за песен на годината и още две второстепенни отличия.

Емилия взе отличие за дуета си с Ави Бенеди.

Най-точна в анализа си още преди два месеца беше Камелия, която посочи, че Преслава ще е певицата на годината, тъй като трябва да се затвърди името и успехите й, а Галена ще е идол заради това, че привлича много хора на концертите си.

Но неочаквано дори и за Камелия певец на годината стана пък Фики Стораро, който още не е навършил 20 години.

Голяма част от певците бойкотираха наградите и изобщо не се явиха на церемонията.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Галена може да получи награда единствено за порно идол. Всяко нейно участие е с порно елементи:-показване на бюст, гащи и под гащите , завиране на мъжки глави между гърдите и. Това е супер голяма излагация , а и за това я награждавана. Трябва да бъде порицавана . Какъв пример дава на подрастващите , големите като имат мераци да се задоволяват с проститутки и с порно канали.

  2. напълно заслужено ПРЕСИ е певица на годината
    2014 хитове- кажи здравей, пиши го неуспешно, моето слабо място, повече не питай, нашето любов е , ако утре ме губиш
    2014 видеоклипове- режим неприлична, пиши го неуспешно, повече не питай, нашето любов е
    2014 преслава е единствента певица с международна награда балканска звезда
    2014 гледания в ютуб- 19 милиона– от песени, концертни изпълнения и слайдшоа…преслава е единствената певица чиято песен моето слабо място макар и само на слайдшоу има почти 5 милиона гледания
    2014- най-добре приета и аплодирана певица на турнето на планета и на концертите на планета
    2014 феновете на преслава във фейсбук достигнаха 700 000
    ПРЕСЛАВА Е НЕ САМО ПЕВИЦАТА НА ГОДИНАТА ТЯ Е ИДОЛА НА ГОДИНАТА ПРЕСЛАВА Е БОГИНЯ, КРАЛИЦАТА НА ПОПФОЛКА

  3. Галена е най-добрата и винаги е било така! Най-важната и най-голямата награда е МУЗИКАЛЕН ИДОЛ какво лъжете хората, че Певица е най-важната, като дори Пайнер казаха, че Идол е най-престижната награда! Галена обра всички награди и взе най-голямата!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *