ШОК: Макрон плаши с ФРЕКЗИТ! Политическото ХАМЕЛЕОНСТВО на Запада стигна до пълен АБСУРД! Вижте ЗАЩО! Подробностите ШОКИРАТ!

Еманюел Макрон, кандидатът на Ротшилдовските банки и Западния Глобализъм,  по време на цялата си предизборна кампания беше  ТВЪРД привърженик на Евросъюза  в сегашния му вид.

Той яростно, под път и над път,  сочеше с обвинителен пръст Марин Льо Пен, която искала да унищожи това огромно достижение на „демокрацията“ – ЕС.

Макрон, който под влияние на своите евроатлантически господари стигна до там, че забрани на руски журналисти да отразяват неговите пресконференции, понеже руснаците искали да развалят Евросъюза…

Същият този „радикален“ привърженик на ЕСовската цялост…изведнъж и без всякакви уговорки,  започна да иска, ни повече, ни по-малко…ФРЕКЗИТ.

Как и откъде изскочи този неочакван евроскептицизъм у Макрон, който през цялото време „храбро“ се бореше с най-яркия представител на същия този евроскептицизъм в лицето на лидера на Френския Национален фронт Марин Льо Пен??

Това трудно може да се разбере, ако не си дадем ясна сметка, че ГЛАВНАТА ЦЕЛ на неолибералното западно статукво е да неутрализира именно евроскептиците, които станаха изразители на волята не само на френския народ, но и на почти всички народи от страните-членки на еврокапана, наречен за благозвучие с гръмкото име Европейски съюз.

За да постигнат тази своя главна цел ротшилдовските подразделения в европейските страни не се спират пред нищо. Свидетели сме как в съседна Македония те подкрепят с всички сили албанските мюсюлмански екстремисти, които се стремят да подменят единната държавност в Македония с така наречената „двунационална“ или „многонационална“ държавност, която в крайна сметка води страната към пълна кантонизация.

Свидетели сме как същите западни неолиберали подкрепят терористите от Ислямска държава в Сирия. Пред очите ни ротшилдовските банки и транснационалните корпорации,  с помощта на техните „кучета на войната“ от САЩ, унищожиха държавността в  Афганистан,  Украйна, Ирак, Либия, Сирия…

С други думи те не се свенят да използват всякакви методи. Но понеже във Франция по разбираеми причини не могат да използват военни методи, те хвърлят стотици милиони за създаване на свои партии като наскоро възникналото движение „Напред“, за чиито водач бе изстрелян със скоростта на светлината, доскоро никому неизвестния Еманюел Макрон. И съвсем не е случайност, че той е бил служител в щатска ротшилдовска банка.

Всички знаем, че Марин Льо Пен нееднократно заявяваше, че ако бъде избрана за президент ще проведе референдум за излизане на Франция от Евросъюза. Знаем и че тези нейни евроскептични възгледи се подкрепят от голяма част от френския народ.

И явно политтехнолозите от лагера на Макрон са впечатлени от огромния брой французи, които искат да напуснат ЕС. Затова на тях не им остава нищо друго освен да…ОТКРАДНАТ  идеите на Льо Пен.

И точно това става в момента. Внезапно и напълно неочаквано дори за самия него, Макрон трябваше да наметне тогата на евроскептицизма и да се опита да открадне електората на Марин Льо Пен.

Едва ли обаче, френският народ е толкова наивен, че да повярва на внезапните САЛТОМОРТАЛЕТА на човек, който никой във Франция не познава. И който променя радикално своите „възгледи“, доколкото има такива, само в рамките на едно денонощие.

Със сигурност слабо известният Макрон няма да привлече никого от привържениците на Льо Пен. Но тези негови „евроскептични“ изявления ще дадат нужното алиби на Запада  да подари „победата“ на Макрон като заяви, че симпатизантите на Льо Пен са повярвали повече на Макрон и са гласували за него.

Така „побеждава“ Запада. С лъжи, манипулации, интриги и коварства.

Но „На лъжата краката са къси“. И не е далеч денят, в който „лъжливите западни овчарчета“ ще изтекат по канален ред в клоаката на историята.

Автор Иво Македонски  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Няма нищо лошо в това отделните страни и нации да се обединяват, да няма вражди и войни между тях. Много е важно обаче, какви са целите на това обединение. В случая целта на обединението е по-лесен контрол върху тези страни. Крайната цел на господарите на света, на върха на които е фамилията Ротшилд, е пълно поробване на света и намаляване на населението чрез локални войни, глад мизерия и епидемии. Та нали те по време на войната между Иран и Ирак финансираха и двете страни едновременно.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *