Ексклузивно! Борисов държи патриотите със страшни компромати и интриги! Вижте шокиращите подробности!

Правителството ще бъде стабилно поне за известно време и Борисов си е гарантирал „вътрешна сигурност“.

След горчивия си опит с реформаторите, които се разцепиха на сума ти фракции и го бламираха отвътре, Бащицата е решил да си върже гащите и мандата и да играе на сигурно. И да използва всички прийоми от мутренското си минало /дали само минало?!/, за да хване коалиционните си партньори в здрав юмрук.

Преговорите по съставяне на правителство продължиха рекордно дълго не само заради ретроградния Меркурий, който си отива тази нощ, но и за да се съберат достатъчно здрави компромати, които ще превърнат патриотите в послушни марионетки.

Винету прекрасно знае, че това му е последният шанс във властта и кабинет „Борисов – 4“ няма да има. Затова и не бива да изтървава по никакъв начин партньорите си и да им позволи те да вземат еднолични решения, или не дай, Боже, да се разцепят.

Верните му полицейски и следствени служби с помощта на Цацаров и любимия си Цецко Ухото са изровили всяко старо прегрешение и всяка далавера на партньорите му. За целта за всеки е направена специална папка и тримата отлично знаят какво държи бай Х*й в ръцете си, затова и кротуват и през ум не им минава да му противоречат, защото събраното ще ги превърне в политически трупове.

Най-много  прегрешения има Валери Симеонов и е най-лесен за манипулации, издадоха от обкръжението на Краля-Слънце. Намерени са документи за незаконно придобиване на имоти, за саморазправа с останалите кабеларки в Бургас, за крупни далавери, дори имало и признание и обвинение в сексуален тормоз от бивша негова журналистка в СКАТ. Видят ли бял свят, с политическата кариера на бургаския псевдо-патриот е свършено.  И той прекрасно го знае.

Волен пък е хванат с едно дело за обида и 35 хиляди лева, които дължи на Борисов, защото го осъди. Засега бъдещият премиер великодушно не си иска парите, а останалите дела срещу Сидеров са стопирани. Байчото е намекнал и че ако атакистът леко мръдне от герберскта партийна линия, това ще се отрази и на семейството му и на невръстния му син. Освен всичко той държал и записи от се*с – оргии на Волен, които заплашвал да пусне, ако не го слушка.

При Каракачанов също било лесно. От архива на ДС, където той е работил като агент под прикритие с името Иван,  са измъкнати всички засекретени негови доноси и се намират на сигурно място в сейфа на Борисов. А доносите са такива, че с кариерата на вечния лидер на ВМРО ще бъде свършено завинаги.

Извън старите компромати, бъдещият премиер е използвал и старите си похвати да подслушва и записва всичко, което си говорят бъдещите му партньори. А там имало сериозни изцепки, особено от страна на Симеонов, който доскоро го наричаше мафиот.

Най-любопитни били записите от срещите на четири очи с всеки един от тримата. Всичките се пазарели единствено за пари и постове и никой за бъдещето на България.

Така Борисов е хванал здраво за гушите тримата си „съмишленици“ и е сигурен, че в редиците им няма да се пръкне нов Радан Кънев или Христо Иванов.

Утре правителството ще бъде обявено, а четиримата лидери ще си стиснат официално ръцете.

А народът не знае, че коалицията е изкуствена, че четиримата не могат да се дишат и гледат, но в името на България /тоест на личните облаги/ ще се усмихват изкуствено пред камерите и ще ни обещават светло бъдеще.

Четирима души, стиснати в здравия юмрук на мафията, ще ни управляват.

А ако бяхме в Румъния, щяха да гледат слънцето само през решетките!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *