Санираната чанта на Лиляна Павлова завоня на винетки и асфалт. Вижте жестокото отмъщение на Бай Х*й:

Може ли една чанта да ти изяде главата? Може, ако е „Шанел“ и се казваш Лиляна Павлова, а шефът ти е селски хитрец, иначе казано – Борисов Трети /мандат/.

Така дамата, която стоя рамо до рамо с кумира си на предизборните и следизборни  барикади, лъга за всеки сантиметър асфалт и всяко санирано блокче, изпадна в немилост само за два дни и в изгуби и двата си сигурни поста – вицепремиер и министър на регионалното развитие.

Цялата сага започна с три чанти – „Шанел“, „Прада“ и „Диор“ и завърши със сгромолясването на най-вярното куче и фаворитка на премиера, която внезапно бе пратена в трета глуха и получи специално измислено за нея постче – министър на българското председателство на ЕС.

Скандалът се разгоря от пост в социалната мрежа на  пиарката на Корнелия Нинова, която подхлъзна Павлова по асфалта и обясни колко струват само чантите й. Три – за 17 хиляди лева. Народът бързо събра две и две и изчисли, че няма как с министерска заплата да си купуваш аксесоари за хиляди евро, като само чифт обувки към чантата са 3000.

Борисов бе поставен в шах и мат!

Той, който парадира с бедното си детство и филиите с мас, той, който живее с 1500 лева на месец и го заяви убедено по телевизията, нямаше как да се примири, че министрите му взимат в пъти повече от него и се кипрят в костюмчета от две-три хилядарки.

Не, че не го знаеше. Прекрасно знаеше кой с какво се облича и кое колко струва, но беше заповядал на подчинените си да не парадират с имането си. Лилито пък нито за миг не подозираше, че чантата й, която прилича на пазарска, ще бъде разконспирирана като  маркова и безбожно скъпа, а от малкото й джобче ще започне да вони яко на саниране, винетки и асфалт. И ще предизвика скандал, който ще разтресе страната, а избирателите стреснато ще забръмчат в социалните мрежи – откъде пари за този лукс при скромните министерски заплати.

Откъде пари – е ясно. От магистрали, от обществени поръчки, от спестен асфалт, от надути двойно цени за саниране и скъпи винетки. Едва ли някой е допускал, че Павлова ще обикаля около три каци с мед и няма да се облажи. И начело с главния крадец на републиката няма да спастри някои милионче. Самият той няма нищо против спастрянето.  Пестелив е и то в много милиони. Но си ги държи в офшорки и се облича в българска конфекция, за да покаже, че е човек от народа.

Така бъдещата му вицепремиерка падна от поста направо на земята и се стовари върху внушителното си дупе. От централата на ГЕРБ издават, че тя стояла в немилост цели няколко часа, а Крадецът на джанки беснеел като никога досега. Но после го смилили големите сълзи в очите й и набързо спретнал чисто ново измислено министерство  да й го даде да млъкне.

Съветниците му го светнали, че подобно министерство ще има доста работа, през него ще минат доста евро, съответно доста материал за крадене. Докато председателстваме ЕС, България ще плати луди  пари, от данъците ни, естествено, но и ще получи различни суми по няколко оперативни програми. Тези суми ще се разпределят от Лилито.  Познайте как!

Освен това тя ще има повод да лети непрекъснато до Брюксел и да обикаля на спокойствие любимите си бутици.

Скандалът с чантите се оказа буря в чаша с вода.

А Павлова бе наказана, после помилвана  и сложена на място, което отсега вони на корупция.

На печелившите – честито.

А на народа?

Една голяма права европейска краставица да си направи таратор!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. М Р Ъ С Н И Ц А!!! Не защото е пртизнска внучка. Защото е МРЪСНИЦА!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *