Ще продължи ли Борисов ЗАГРОБВАНЕТО на България? ЗЛОВЕЩАТА истина ще ви СМАЕ! Вижте ЗАЩО!

Пуделът на Бойко, Валери Симеонов цял месец повтаряше пред журналистите мантрата, че в „разговорите“ с ГЕРБ, които си бяха чисти пазарлъци,  не се обсъждали имена и министерства, а политики и приоритети.

До ден днешен обаче, целокупният български народ не е осведомен за нито една политика и за нито един приоритет.

Освен втръсналата на всички демагогия за така нареченото „българско председателство на ЕС“ и „санирането“, от което печелят само обръча от фирми около ГЕРБ.

За сметка на това,  в правителството има цял зам.министър-председател по „ДЕМОГРАФСКАТА криза, в лицето на вездесъщия Валери Симеонов. От една-две години той се умилква около премиера-слънце и маже след него с голямата баданарка в опит да прикрие срамната истина, че нито Борисов, нито министрите му вършат нещо полезно за България.

„Полезното“ те го вършат само за себе си.  

За каква „борба“ с демографската криза можем да говорим все пак, когато страната няма никаква икономика. И няма от къде да дойдат пари дори за най-елементарните нужди  на държавата.

Значи борбата с демографската криза е АБСОЛЮТНА ЛЪЖА.

Щом няма икономика значи няма и никакви финанси, за да увеличим раждаемостта. Но проблемът не е просто в липсата на пари. Истинският проблем е там, че Кабинетите Борисов 1 и 2 вече 8 години не правят нищо, за да ги намерят. Явно е, че и Борисов 3 няма да прави нищо, за да намери тези пари.

Ще попитате ЗАЩО? 

Ами по простата причина, че парите ги създава реалната икономика. А за неин министър отново е назначен адвокат. Само дето не се казва Лукарски, а Караниколов.

Зловещата истина е, че дори хора, които знаят как се прави икономика, трудно ще се оправят в нашата мафиотска икономическа бъркотия, в която всяко правителство  граби като за последно. И после си прикриват един на друг гърбовете с приказки, че тя България била от край време бедна държава и никога нямало да стане богата.

Само че това също е ОПАШАТА  ЛЪЖА. По времето на социализма страната ни имаше мощна промишленост и енергетика.  Както и перфектно селско стопанство. Къде е всичко това сега? Ами изчезна в джобовете на „честните“ демократи.

И малките деца вече знаят, че без излаз на огромния руски пазар, ние не можем да създадем никаква икономика. Защото няма кой да купи това, което произведем.

Само че за възстановяване на нормалните икономически и политически отношения с Русия, никой в кабинета Борисов 3 НЕ ГОВОРИ. Дори президента Радев се ослушва и няма да отиде в Москва на 9 май за парада на победата над хитлерофашизма.

Е,  как тогава искаме Русия да ни помага?

Правителствата на Борисов носят голямата част от вината за продължаващата мизерия, в която тънем.

Истината обаче е, че и ние имаме вина. Защото си мълчим. Защото не протестираме. Защото дори не гласуваме.Защото не правим нищо, за да се измъкнем сами от блатото на отчайващата бедност.

И така ще бъде, докато не се вдигнем на борба. Всички заедно. Без да гледаме кой син, кой червен.  Иначе ще ни доунищожат съвсем.

Автор Иво Македонски  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. udarihme danoto ot chakane na svetlo badeste mafiota borisov ni vkaro v kapana na ada izlizaneto ot tam e vsenarodna revolucia na 9 septemvri celia balgarski narod pred prezidenstvoto upravliavastata mafiotska vlast nie balgarskia narod ne ia priznavame novi izbori do dupka i patia s bratska rusia niama da mradnem dokato ne se mahnat

  2. van ot jivota na balgarskia narod pogrebalnata agencia borisov 3 koito prevarna parlamenta na pogrebalna agencia i vsichko koeto pravi e smarten akt za naroda i rodinatani ste tarpim li edin maloumen pojarnikar da e prichina vseki den da umirat po 192 choveka i po 10 da se samoubivat i vseki den da napuskat rodinata kade e miastoto na nasite deca robi v chujbina ili svobodni v rodinata spomnete si zavetite na botev i levski i pomislete triabva li mafiota borisov i kuchetata mu ot gerb da sa upravliavasti nie naroda na balgaria ne gi priznavame

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *