Разкритие: Пеевски Редил наравно с Борисов Новия Кабинет! Г-н КОЙ е Назначил 3-ма Министри! Вижте Кои са те:

Мафиотското задкулисие в България  отвреме-навреме лъсва със страшна сила и новото правителство е поредното доказателство за това!

Анализатори направиха бърза справка, след която поставиха закономерния въпрос: Кой управлява България – Борисов, или стария му партньор в тъмните сделки Делян Пеевски.

Пеевски, който открай време е връзката на Винету с олигархията, мафията, големите пари и кукловодите, е бил на няколко срещи с добрия си приятел и бизнес партньор Борисов, а в конкретния случай и марионетка. В една от тези срещи Пеевски му е казал кои министерства иска и дал наставления кои негови хора Борисов да назначи в кабинета си, научи Скандално.нет от свои източници.

Владислав Горанов


Точно така се стига до назначението на  Владислав Горанов, който вече за втори път е финансов министър. Името му остана в сянка по време на продължилите цял месец преговори.

Прякорът на Горанов в ГЕРБ е доста подигравателен. Наричат го  „Офицера за връзка с Пеевски“.  На горната снимка ясно се вижда тайна среща на Горанов с благодетеля му Пеевски, а в политическите среди е известно на всички, че Горанов помогна на Пеевски да спаси парите си от фалиралата КТБ и даже му уреди нови огромни заеми. Под сурдинка всички знаят, че ако искат среща с корпулентния депутат, който изобщо не ходи на работа, трябва да се обърнат към счетоводителя от Свищовския университет Владислав Горанов.  Който пък се полза с протекциите на цялото задкулисие на ГЕРБ и ДПС, както и на самия мастит Пеевски.

Румен Порожанов


Румен Порожанов пък след като за пореден път бе уволнен, (последно от поста шеф на Държавен фонд „Земеделие“), сега най-внезапно бе издигнат за земеделски министър в правителството „Борисов-3“.

Порожанов е известен като един от най-върло верните хора на Делян Пеевски. Той бе инкорпуриран и имаше ръководни роли във всички структури на властта, упражнявана от ГЕРБ, както и в сферите, в които имат интереси ДПС и маститият им възпълен депутат. За да  илюстрираме топлата връзка между Порожанов и Пеевски, можем да проследим професионалната кариера на Порожанов.

Достатъчен е фактът, че беше председател и член на управителния съвет на  Булгартабак Холдинг АД по времето на Симеон Втори, а после на много апетитни акционерни и държавни служби в сферите, в които има интереси и Делянчо.

Особено след като беше служебен министър и се беше захванал със спасяването или по-точно с дооглозгването на КТБ, като спасяваше от разорение и фалит само на „наши хора“-вложители.

Румен Порожанов стана печално известен и с многобройните акции срещу него от страна на ДАНС,  проверките във фонд „Земеделие“, обиска в дома му, позорното му уволнение и скандали с обществени поръчки. Но явно тъмното ти и позорно минало не е пречка да станеш министър щом мафията  КОЙ е зад гърба ти. Той дори беше бит на улицата и никой не разбра нито кой го е бил, нито защо, каза днес и Осман Октай, който също недоумява как подобен човек е избран за министър. Октай открито заяви, че Порожанов е лице на мафията и човек на Пеевски, но медиите се направиха на слепи и глухи и в момента пеят Осанна на новото правителство, вещаейки му четиригодишен мандат… минимум!

Емил Караниколов


Ръкополагането на Емил Караниколов за министър на икономиката, незнайно защо представен от квотата на ПП „Атака“, разяри дори отцепника от Сидеровата партийка Димитър Байрактаров и той изригна, че патриотите са прецакани тотално. А назначението на Караниколов е станало по заповед на Пеевски, което нареждане незнайно защо Борисов тутакси изпълнил. Бившият шеф на Агенцията по приватизация Караниколов изобщо няма допирни точки с атакистите, но пък е близък на майката на КОЙ# и на самия него.  Иначе си е чист гербер с ухание на деляновски и борисови далавери.

Караниколов беше шеф на  приватизационната агенция, назначен от самия Борисов. Но точно докато управляваше приватизацията, Пеевски си напазарува „Булгартабак“ и Дипломатическия клуб, при това ултраскандално. Но никой не излезе да протестира. Само Волен Сидеров се закани да направи ревизия на скандалната приватизация, но му запушиха устата и млъкна.

Сега Пеевски си има цели трима министри в кабинета „Борисов 3“, а кой ни управлява всъщност, ние от Skandalno.net ви оставяме сами да си отговорите.

ГЕРБ?

Фигурантите-патриоти?

Олигархията?

Задкулисието?

Или направо… мафията! Skandalno.net

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *