Шок! Започват снимки на „Се*с фактор“

порно риалитиКлетите зрители си мислят, че вече нищо не може да ги учуди, но не е така. В САЩ започват снимките на ново риалити, в което пак ще се търси талант, но не певчески. Той пак трябва да е с дълбоко гърло и други природни дадености, но няма да пее на сцената, а ще се доказва как се спрява с креватните упражнения.

По*но версията на The X Factor е с революционното име The Sех Factor и ще търси нова звезда с изкусително тяло и завидни интимни умения.

В шоуто ще се показват млади обещаващи таланти, които искат да пробият  в сферата на по*но индустрията. Кандидатите ще се борят за награда от един милион долара, тръбят  американски медии.

Кастингът вече е минал и пред камерата ще застанат  16 участници, равен брой мъже и жени.  Журито ще е  от четирима съдии с богат опит , които са доказали се във времето  по*но актьори и актриси – Кийрън Лий, Тори Блек, Лекси Бел и Реми Лакроа. Сега истински професионалисти, за които няма скрито покрито и каквито и да било загадки на интимния фронт, ще оценяват аматьорите.

Участниците ще се борят не само за парите в шоуто.  Освен тях, тя ще придобият такава слава, че тутакси ще бъдат наети от някое студио да покажат и други работи на зрителите. Победители ще бъдат един мъж и една жена, които ще получат страхотна  възможност да заснемат порнофилм с участието на някои от най-известните актьори в бранша.

Шоуто ще се с еснима в Сан Франциско през лятото пред публика, а премиерата му ще бъде тази есен. Телевизионният канал засега не се споменава.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *