Емануела удари джакпота, хвана сина на несебърски олигарх

ЕмаануеелаТайната около името на човека, който в момента топли леглото на Емануела, вече е окончателно разбулена. Това е синът на Динко Динев  единият от братята Диневи, които са всепризнатите олигарси на Свети Влас и Несебър. Младежът се казва Димитър и е от първия брак на Динко.

Заварката  между двамата станала още преди новогодишните празници, когато се запознали по време на купон. Този път певицата действала тихо  и вече повече от половин година двамата са изцяло отдадени един на друг.  Напук на слуховете за турски милионери, български политици и кой ли не, Емануела си мълчеше и не опровергаваше пуснатите от колегите й клюки.

Тя единствено избухна, когято сайт я обяви за умряла. Това й дойде малко в повече и се наложи да дава отново интервюта, че е жива и че подобни гадории са й писнали.

Фолкпевицата дълго търси мъжа на живота си, три пъти бе зарязвана пред олтара, последния си съпруг пък го изрита сама, като разбра, че й изневерява и че даже праща снимки на половия си орган на нейни фенки. Сега обаче тя най-после уцели шестица от тотото. Богаташът сериозно е хлътнал по нея, а тя е на седмото небе от щастие, че е пипнала толкова хубав мъж и е натрила носа на бившия си съпруг.

Влюбената двойка успешно се криела и не искала нещата да се раздухват. Преди седмица обаче Емануела разкри, че има сериозен приятел, а мадиите веднага тадушиха кой е. Двамата пък момент решили вече да не плащат данък обществено мнение и да си живеят живота.

Семейство Диневи е известно с това, че всички жени, които влизат в него, са красиви като картинки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *