Георги от Къртицата преследва Ивайла Бакалова и в болницата

Георги ИвВлюбен съм в Ивайла Бакалова, призна пред Катето Евро Георги Стоянов, който с хитрост и измама спечели тазгодишния сезон на Къртицата. Дребничкият мачо, който в началото каза, че отношенията му с миската били само шега, вече си призна, че от негова страна няма никаква шега.

Обичам я, влюбен съм, ще бъда винаги до нея, ако това зависи от мен, каза почти срамежливо дребосъкът, който стига до рамото на възлюблената си. Той два пъти ходил при нея в болницата и увери, че е добре и вече няма толкова силни болки. Тя е корав човек, ще се оправи. Вече е тръгнала към подобрение и мисля, че няма да има проблеми. Но дори да й остане нещо в походката, това няма да промени чувствата ми към нея, каза ммеецът.

Явно Георги осъзнава все пак доколко е нереална тази бъдеща връзка, защото с нотка на самоирония  каза, че работата е опечена, но на 50 процента. Той е сигурен, че иска да се ожени за Бакалова и да я обича цял живот такава, каквато е, но не е сигурен в нейните 50 процента, защото в отговор само му се усмихвала и дори взетите пари от победата не я трогнали особено. Макар че много се радвала за него. На няколко пъти в предаването тя го отряза доста сериозоно и го постави на мястото му, като заяви, че в нейния живот той няма къде и как да присъства в бъдеще. Аз съм си уредила нещата, имам човек, който ме чака отвън, доволна съм засега и с теб не мога да имам нищо, освен приятелство.

Това обаче не пречи на Георги да й звъни всеки ден по телефона и  да се чуват. Няма по-подходящ за нея от мен, категоричен е спортистът.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *