Шок! Марешки се оплете в се*с скандал!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAВеселин Марешки се намесва пряко в интимния бизнес, издадоха негови съпартийци. Той решил да разшири търговската си аптекарска империя с цяла верига от верига луксозни се*с шопове. Мултимилионерът завързал сериозни бизнесвръзки с производители на интимни играчки от Полша и Унгария за домашно ползване.

В началото на тази година годината той установил по сметките си, че  около 15%  от печалбата му е само от продажба на презервативи и лубриканти в денонощните аптеки, които е разположил в цяла България.

Така стигнал до очевидния  извод, че е време да се намеси и да влезе в пазарната ниша със се*с магазините, които ставали все по-популярни и търсени и със сигурност щели да му донесат доста  стабилни приходи при това в числа с много нули, пише варненски сайт. За начало лекарственият бос смята да отвори два магазина пробно  във Варна и ако бизнесът тръгне стабилна, в близката година да стъпи на пазара в големите градове и столицата. Засега повече от този тип търговия е онлайн и хората не остават доволни, тъй като купват стоки по картинки. Българинът иска да види, да пипне, да разгледа.

Тази идея предизвикала луд смях у враговете на Марешки. Ние му препоръчваме да зареди задължително и от луксозните секс кукли, които са абсолютен хит сред порно маниаците, пишат те. Да не забравя и изкуствените вагини с мустачета.

Нерде лекарства, нерде изкуствени пениси, но понякога се*сът лекува, разсъждават други.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *