Станишев твърдоглаво: Нямам причини да си давам оставката!

Станишев гСлед като от една седмица в ръководството на БСП ври и кипи като в кошер и по-младите и по-борбените се надяват Станишев сам да си хвърли оставката, той внезапно каза, че не вижда причини да сдаде ръководния пост.

Вярно е, че претърпяхме загуба на тези избори, но те са за европейски парламент и голяма част от електората ни не гласува, защото ги счита за незначителни и некасаещи пряко управлението на България, е становището на лидера на ПЕС.

Той призна също, че и БСП е подценила кампанията, не е направила необходимото да активира и убеди електората по места и се е успокоявала с резултатите, които даваха социолозите.

При едни парламентарни избори резултатът ще е съвсем друг, убеден е Станишев. Тогава ще излязат много повече хора до урните и ние ще вземем по-висок процент. Но оставка? Никаква оставка няма да хвърлям! Не усещам персонална вина и ако имам такава, ще я поема, но като стегна редиците, а не като хвърлям никому ненужни оставки, каза лидерът.

В същото време Георги Кадиев и други членове на Изпълнителното бюро на БСП поискаха от телевизионния екран оставката на председателя и даже казаха, че хората не гласуват и затова, защото не искат повече да виждат едни и същи лица. В партията има много потенциал, много добри идеи, но когато едно лице започне да се натрапва от екрана, когато самото то отблъсква избиратели, тогава трябва  да поставим картите на масата и да махнем губещите.

Мая Манолова пък е уверена, че на БСП не й трябва промяна, а само стягане на редиците и партията не се страхувала от предсрочни избори.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Vie ne razbrahte li 4e nekadarnicite sa neiz4egartvaemi.deljn svin4ev iska da e velik politik I plashta li plashta da ide v bruksel akal da dava.toj plujek sergey mre da stoi predsedatel na bsp kogato I beseparskie ku4eta ve4e im se gadi kato go vidjt.otvrat.propetarjta go otvj na izborite no toi stoi nepoklatim I dlajnost ne sdava, I kakvo li drugo da pravi kato nishto ne umee.

  2. При едни парламентарни избори резултатът ще е съвсем друг……КАТАСТРОФА!!!!!!!!!!!!!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *