Христо Сираков отсече: Женя се за Биляна!

Ицо БилянаТъжен слух потопи в скръб светския  елит. Точно най-елитният от ергените Христо Сираков се бил отказал от любимата си Биляна и по-скоро тя от него и пищната сватба се провалила.

Много от поканените бяха хвърлени в потрес и Ицо се принуди да опроверга слуховете, че  настоящата му  половинка избягала при майка си и детето си. . Оказва се, че бизнесменът продължава да е все така лудо влюбен в кандидат-плейметката и сватба ще има!

„Няма такова нещо! Не сме се разделили. Заедно сме и ще има сватба“, категорично заяви мъжът с прякор 100-те манекенки. Не сме развалили годежа, не сме се разделяли – каза той. Връзката им била все още прекрасна и пълноценна и изобщо никога не е ставало дума да отменят сватбата.

Според приятели на двойката бивши мераклийки, които се отърквали около Ицо, пускали лъжливи слухове, защото смятали, че все още имат шанс да се доберат до богаташа. И ако успеят да разделят влюбените, шансът се учеличавал.

Преди около месец Биляна и Христо направиха  пищно годежно парти. Те се познаваха от кратко време, но решиха, че са един за друг и тя буквално му пристана.  Красавицата дори заряза работата си като еротична танцьорка и заживя с него.

Децата и на двамата се опознали и даже се харесали. Поне няма нужда булката да забременява, шептят завистници. Той си има дете, тя си има. Ще го ударят на живот и ще си свиркат. Какъв живот с толкова възрастен мъж, пътита пък реалистите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *