Довлякоха Ивайла Бакалова с проходилка да каже колко обича „Къртицата“

0

Ивайла гипсВсеки път, когато зрителите на „Къртицата“ гледат поредната нелепица и си казват, че вече няма накъде повече, се оказва, че има накъде. След всички гадории, които участниците правиха, след всички мъки, които изтърпяха, след всички гафове на продукцията, Иван и Андрей не спряха да се хвалят колко са мащабни.

За да забият поредния пирон в ковчега на конкуренцията и да спрят всякакви спекулации по случката с Ивайла Бакалова, те довлякоха миската на финала. Буквално я довлякоха на количка и с проходилка тя направи няколко стъпки сама, подкрепяна от мощна служителка на болницата.

Ивайла бе разположена в неудобно за строшен крак канапе и бе разптана как се чувства и какво е за нея участието в „Къртицата“. На всички е ясно какво е – нелеп инцидент, счупен на няколко места крак, гипс от глезена чак високо над коляното и месеци на мъчително възстановяване. Както и риск от болки за цял живот.

Миската обаче каза, че за нея това било голямо предизвикателство, че станала приятелка с всички, че прекарала чудесни три месеца, които никога няма да забрави /то пък как ли ще ги забрави/ и изобщо нещо страхотно. Вие наистина сте мащабна продукция, похвали шоуто тя, замаена от болокуспокоителните.

Като капак на всичко бе поканена и дъщеря й Рая, която пред всички каза колко е смела мама и колко я обича. Милата семейна картинка беше леко нарушена от присътвието на Стоян, който още на втората седмица от предаването си счупи крака и въпреки обещанията за чудодейно оздравяване, все още се придвижва трудно и с бастун.

А зрителите си зададоха въпроса кому беше нужно да изкарват Ивайла от болницата и с цената на КОЛКО тя дойде.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/l0r1OVvrWLw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *