Шок! Есмер ражда бебето на Благо срещу 1 милион рубли!

БлагоСинът на Благой Георгиев, който вече расте в утробата на Есмер ще се роди в най-елитната и скъпарска московска клиника, където ходят чужденци и известни артисти.

Макар че още е рано, скорошните младоженци  отсега се подготвят за щастливото събитие, което предстои след около четири месеца. Докато през първите три месеца от бременността Есмер криеше от суеверие, че чака дете, след това започна навсякъде да пуска селфита със заобленото си коремче. Тя сама се похвали в социалната мрежа, че е била на преглед и си е запазила място в  Moscowmedical. Да родиш там, трябва да се изръсиш с близо милион рубли.

За сметка на това процедурата се извършва в условия на суперлукс, около пациента тичат лекари и акушерки, звучи музика, а стаите са обзаведени като в петзвезден хотел. Сумата е съвсем по джоба на Благо, тъй като е равна на малко повече от 10 хиляди евро.

Есмер е свикнала само на най-доброто. Родителите й са богати и е израснала в лукс. Самата тя пък е спечелила доста пари като световен шампион по аржентинско танго и до миналата година беше ментор в прочутото шоу на Русия „Танцуй“, където в ефир се състезават непрофесионални танцьори.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/Abis4HMUK_0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *