Шок! Индонезийка роди гущер!

гущер31-годишната Деби Нубатонис  от Индонезия била заплашена от линч от озадачени съседи. Те не могли да повярват в чудото, че бременната жена родила вместо бебе – малко гущерче.

Трагичната случка станала  в малко градче, съобщава paranormal-news.ru. Жената започнала да ражда, болните били вече силни, разкритието голямо, но от утробата й излязла само слуз и кръв и едно малко гущерче. Акушерката, която водела раждането се кълне, че влегугото излязло от утробата на Деби. То даже  било свързано с пъпната връв и се наложило да я скъсат.

Жената носила цели осем месеца гущера в утробата си. Индонезийските власти са били повече от шашнати и  изпратили комисия, която да разследва невероятния  инцидент.

Според учените е абсолютно невъзможно човек да роди бебе от каквото и да било животно, но медици от местната болница твърдят, че това все пак се е случило.

Все пак много хора си мислят, че това е шега и бебето е дадено за осиновяване, а гущерът се появил случайно. Местните пък обявили младата майка за обладана от зли сили и искали да я изгорят.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *