Мария: Скоро ще стана госпожа Гущерова

Гущеров дебелМара Отварачката отвори феновете си и най-вече зрителите, че е тръгнала към пълна промяна. Тя сменила цвета на косата си и вече е блондинка.

Никой не ме е накарал, това беше мое решение. Човек трябва да прави промени в живота си, заяви тя и доъплни, че според нея цветът й отива и язък, че се притеснявала досега, че няма да й ходи на тена на лицето.

Скоро може да стана и госпожа Гущерова, хвърли бомбата тя и зачака да я питат за подробности. Да, двамата с Хриси вече разговаряли, да те решили да направят сватба, макар че и така им било добре. Документът не бил от некакво значение, но тя искала да се види в бяла рокля и той й обещал. Само не уточнил кога. Но ще е скоро.

Не зная защо хората се занимават с нас. Живеем си тихо и кротко, не пречим на никого, спортуваме, от време на време си правим екскурзии, разбираме се добре. Той се грижи за дъщеря ми, двамата са приятели с Марая и тя много го обича, издаде певицата.

На въпроса дали е бременна, тя отговори с не и обясни, че това на корема й са плочки от фитнеса. Но въпросът за дете също е бил обсъден и предстои да решат кога ще увеличат семейството си.

Зад сурдинка се говори, че старият Гущеров не давал и дума да се издума за никаква сватба. Той нямал нищо против синът му да се забавлява с певицата, но не искал чалгаджийка, при това с дете, за снаха. Християн трябвало вече да се огледа сред щерките на бизнесмените и да си избере някоя, гласи мълвата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/pRk-Ml9CrVw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Офффффф и тая се надява като гладен на сране.Ще става госпожа ами тя е забравила кога е била госпожица ,егати новината.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *