Иван Ласкин: Николета е ла*но!

ivan-laskinИван Ласкин, който доскоро се беше кротнал и не хвърляше огън и жупел в социалната мрежа, отново се активизира. Този път на прицел взе предаването на Николета „Поверително от НЛ“, което явно е видял чак сега и е изпаднал в закономерно възмущение.

У нас има такива водещи, че като ги видях, реших, че по-скоро ще се съглася да ми извадят зъб през г*за, отколкото да им гледам простотиите, изкуствените фрази и мяученето на водещата.

Това предаване не трябваше да бъде „Поверително с НЛ“, а истинското му заглавие да зчучи „Отвратетилно от НЛ“, където под НЛ може да се разбира Няма Лице, или Недолюбено Ла*но. Защото подобни гадории могат да бъдат кръстени само така, за да бъдат подготвени зрителите какво ще видят на екрана.

Дали Лоскин се е ядосал, виждайки някой свой приятел, следен и унижаван от папараците на Николета или просто по принцип се е възмутил от телевизионната боза, той не обяснава.

Реакцията на плейметката беше мигновена. Ще посветя следващото си предаване на един актьор, който в живота си изгра една единствена роля и колкото и да се напъва, всички помнят само нея, написа тя.

Словесният дуел се разигра пред очите на хиляди приятели и почитатели и на двамата. Повечето от тях се чудеха каква позиция да заемат, но една част бяха категорични. Ласкин се изрязява грубо, но е прав. Подобна телевизионна боза с една некадърна водеща, настина може да бъде кръстена „Отвратително“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/nO1lEACPdqE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *