Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Иван Ласкин се превърна в просяк

Иван ЛаскинИван Ласкин усилено търси работа. Каквато и да е, само да е свързана с киното, или телевизията. Режисьорите и продуцентите отдавна  са вдигнали ръце от него и знаят, че не могат да разчитат на съвестно отношение от негова страна, затова  от известно време никой не го търси за нови роли нито в театъра, нито в киното, нито където и да е.

Аткьорът е затънал в дългове и безработица и от време на време се заканва в профила си във Фейсбук, че ще напусне скапаната държава и ще се изсели в бяла страна, където ще може да работи. Какво точно ще работи, той н уточнява. Едва ли го чакат там в някой театър да се поклонят през неземния му талант. Единственото, което ще може да прави, е да работи в строителството или да мие чинии, но такава работа има и в България.

На известния скандалджия му станало неудобно жена му да го храни и гледал да намали гневните си изблици до минимум и да държи поведение поне пред колегите си в театъра.

Отдавна Ласкин не е получавал главна роля в нито един спектакъл, въпреки че се води на щат в Театъра на Българската армия.  Заради лошото му държание, неявяване на работа, пиянските изцепки и агресивното му поведение шефът му Мирослав Пашов едва не го изрита от трупата. В крайна сметка обаче директорът се смили над буйния актьор , който  го удари на сълзи и молби и обеща, че вече ще се поправи.

Въпреки това нито един режисьор не смее да му повери главна роля, след случая, в който той се напи и не се яви на работа и остави 400 души да го чакат в театъра. Мъжът на Алекс Сърчаджиева вече бил готов на всичко, доже  да преглътне гордостта си, за да се появи дори и в малка роля в някой филм. Аз съм талантлив и не искам да ме запомнят само като Васко да Гама, тогава бях дете, проплакал актьорът пред колеги и казал, че  дори рязко намалил пиенето.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *