Ужас! Глава на самоубиец се търкаля на 15 метра от трупа му!

Бургас 46 блокСерия кошмарни случаи се зареди в Бургас. Сякаш мъртвата Валя повлече крак и не минава ден без да стане нещо зловещо.

Този път баща на двегодишно дете скочи от 15-я етаж от един от високите блокове в ж.к. „Славейков“, където живее. Нищо не предвещавало трагедията. Тодор гледал мача, като почти всички мъже и в три часа казал на жена си, че излиза да изпуши една цигара на терасата. Вместо да запали цигарата обаче, той неочаквано се метнал през перилата и полетял надолу.

Ударът бил толкова силен, че събудил съседите от долните етажи. Тялото буквално се размазало върху плочата на офиса на банката, която с намирала там. Главата се отделила и излетяла на 15 метра в градинката, а едната ръка тупнала пред офиса на банката.

Съседите били втрещени от гледката и когато дошла Спешна помощ поискали и те нещо за успокоение, тъй като целите се тресяли.

Тодор имал добро семейство, винаги се разходжал под ръка с жена си и малкото си дете. Описват го като мил и дружелюбен. Но напоследък изглеждал угрижен. Той и баща му имат успешен бизнес със закуски в района на гарата, материално били много добре.

Говори се, че младият мъж имал психическо заболяване, което лекувал чак в Пловдив, за да не го разберат в града.

Показателен е и друг факт. Преди години също така без причина майка му се хвърлила от същата тераса и се самоубила.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *