Слави крие мистериозна болест, лекува се тайно

слави голТежка и засега неизвестна болест мъчи Слави Трифонов.

Негови близки се изтърваха, че той ходи на лечение още от миналата година, като му правят тайно процедури. Какво е новото заболявание никой не знае, защото лекарите удържали на думата си и мълчат. Те уверили вип пациента си, че ако редовно се подлага на процедури, това няма да се отрази на работата му и ще задържи заболяването във фаза, която дълги години няма да премине в по-тежка.

Той им се доверил и едновременно работи и се лекува. Те обаче го предупредили да понамали напрежението и да не се хвърля в тежки проекти, като например турне на шоуто и други екстремни натоварвания. Да си води предаването, но нищо повече. А почивните дни да ги прекарва сред природата и да релаксира.

През  април 2007 г., Слави  призна в интервю в собственото си шоу, че страда от ретробулбарен неврит на лявото око. Тогава имаше опасност да ослепее. Той слезе от екран за три месеца, като се подложи на лечение при най-големите светила в Русия. Особено когато болестта  започна да засяга и дясното око.

След дълги изследвания и точно лечение му бе поставена  диагноза тежък синузит и  специалистите овладяха проблема, като от време на време той все още ходи на контролни прегледи, за да не се повтори отново кошмара. За всеки случай започна да води предаването си и с тъмни очила.

Преди пет години  пък Дългия си счупи при нелеп инцедент в Стара Загора крака. Той се подхлъзнал в банята в хотелската си стая и едва не се пребил. Тогава бе откаран спешно в местна частна болница, където го оперираха бързо и го настаниха за лечение. Слави си счупи лявата тазобедрена става и се наложи да му поставят импланти, за да може да ходи нормално.

Дълго време след това той водеше шоуто си, накуцвайки и  с бастун.

http://youtu.be/hLBMvmd4wgQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *