Чудо! Американка роди веднага, като разбра, че е бременна

бебе47-годишна американка  роди точно след  час, когато й казали,  че е бременна.

Това е своеобразен рекорд, отчетоха смаяните лекари.  Джуди Браун от Бевърли, щата Масачузетс, от известно време  забелязала, че започва да пълнее неконтролируемо, обаче решила, че апетитът й и разширяването на талията й са поради  от настъпващата менопауза. Фактите били налице и тя нямала цикъл от девет месеца. При нея спрял внезапно и тя се посъветвала с приятелки, след което се успокоила.

Джуди продължила да си хапва солидно през цялото време, коремът й се издул, тялото натежало, но през ум не й минало, че чака бебе.  Тя и съпругът й Джейсън били бездетни, дълги години се опитвали да имат деца и накрая се примирили, че ще си останат сами.

Внезапно обаче 47 годишната жена получила силни стомашни спазми, болки, които буквално раздирали тялото й изплашена  потърсила лекарска помощ.

Едва в спешното отделение на болницата, тя  разбрала, че  е бременна, но нямала време да се зарадва и да сподели новината, понеже раждането било започнало и даже стигнало напреднала фаза. Вие нямате колики, вие раждате, казал лекарят и след малко на бял свят се появило сладко малко момиченце.

Джейсън, който в началото смятал, че жена му умира от фатална болест, едва намерил сили да приеме новината, че е станал баща и буквално бил в шок, как да се похвали на близките и съседите.

Но после се окопитил и прегърнал дъщеричката си и изтерзаната си от раждането съпруга.

Трябва да си много невеж и захлупен, за да не разбереш една бременност, коментират чудото по-просветени американски майки. Но се радват за семейството, което получило неочакван дар.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *